518228matiNewcomer1 year agoBłąd przy zmianie kwoty że sprzedaży. Brak możliwości zmiany kwoty ze sprzedaży zawodnika. Screenshot_20250209-120101.png949 KB
EA_PulsarCommunity Manager1 year agoDzięki za informacje. Nasz zespół FC 25 zajmuje się już weryfikacją tego propblemu.
Featured PlacesEA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 9 hours ago1,826 Posts
EA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 9 hours ago1,826 Posts
Recent Discussionszhakowane konto nie mogę dostać sie do konta zostało zhakowane + zmieniony email do niego . Problem z uruchomieniem BF6 Witam. Prośba o pomoc w uruchomieniu BF4. Pojawia się błąd i konieczność reinstalacji. Co zrobić? Wywala się język i mówi że gra uruchomiona a nie ma ikony Witajcie zwracam się z prośbą o pomoc gdyż ea wywala mi język polski w the sism4 i się nie chcą włączyć bo już ponoć są uruchomione ale nigdzie nie ma ikony simsów i ja nie wiem czy to błąd aplikacji...Ea app zawiesza się w jednym miejscu Od jakiś dwóch tygodni próbowałam naprawić EA app, kiedy chce uruchomić aplikację cały czas zawiesza się tylko na "nawiązywanie połączenia z EA app" nawet jak dłużej poczekam to na koniec mam komunik...Usunięte gry z biblioteki EA Czy ktoś wie czemu usunięto mi grę z biblioteki EA? Zalogowałem się po dłuższym czasie do swojego starego konta i po wejściu do biblioteki zastałem komunikat o usuniętych grach z biblioteki, po zoba...