Furanno1983Newcomer2 days agoProblem z uruchomieniem BF6Witam.Prośba o pomoc w uruchomieniu BF4. Pojawia się błąd i konieczność reinstalacji. Co zrobić?PXL_20260821_211845717.RAW-01.jpg4.8 MB
Featured PlacesEA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 2 days ago1,822 Posts
EA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 2 days ago1,822 Posts
Recent DiscussionsProblem z uruchomieniem BF6 Witam. Prośba o pomoc w uruchomieniu BF4. Pojawia się błąd i konieczność reinstalacji. Co zrobić? Wywala się język i mówi że gra uruchomiona a nie ma ikony Witajcie zwracam się z prośbą o pomoc gdyż ea wywala mi język polski w the sism4 i się nie chcą włączyć bo już ponoć są uruchomione ale nigdzie nie ma ikony simsów i ja nie wiem czy to błąd aplikacji...Ea app zawiesza się w jednym miejscu Od jakiś dwóch tygodni próbowałam naprawić EA app, kiedy chce uruchomić aplikację cały czas zawiesza się tylko na "nawiązywanie połączenia z EA app" nawet jak dłużej poczekam to na koniec mam komunik...Blokada na rynek Witam Mam pytanie dostałem blokadę na rynek w fc26 i czy jeśli z tego samego konta PlayStation będę chciał kupić fc27 to będę miał też zablokowany i muszę stworzyć nowe konto ? pozdrawiam Kod weryfikacji nie przychodzi Witam. Nie moge nic zmienic na koncie. Kod weryfikacji nie przychodzi na maila. Konto pocztowe sprawne. Wiadomosci z witryny ea przychodzily np reklamy gier Nie moge napisac do support gdyz musi mi ...