xF3lip333xNewcomer11 months agoBf6 na ea app a steamSiemka pisze z pytaniem czy jeśli gram obecnie w bfa na ea app to przeniesie mi progress na steam jesli kupie tam gre?
Featured PlacesEA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 48 minutes ago1,835 Posts
EA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 48 minutes ago1,835 Posts
Recent DiscussionsBlad podczas podania Podbija mi piłkę podczas podania fc 27 ps5 problem z odpaleniem ea fc Witam, mam problem bo od razu po zainstalowaniu ea fc z ea play na xbox series s jak wszedłem to wyszkoczyl mi komunikat ze juz wykorzystałem 10 godzin a nawet na xboxie jest napisane ze wykorzystałe...Płyta the sims 3 Mam oryginalną pudełkową wersję The Sims 3 na PC wraz z kodem seryjnym. Gra była przeze mnie używana na poprzednim komputerze. Obecnie kod jest oznaczony jako wykorzystany, ale The Sims 3 nie znajduj...mam błąd z odpaleniem gry kupiłem są Play i jak próbuję odpalić gre to mi wyskakuje że mam już rozegrane te 10 a jak sprawdzam ile mam to mam 15 minut a przez ten czas nawet nie grałem tylko próbowałem jakoś wejść do gry Ea play zwrot Cześć, kupiłem dzisiaj ea play czy dałoby radę to jakoś zwrócić nie pobrałem ani nie odpaliłem żadnej gry.