Forum Discussion

Adiczek9720's avatar
Adiczek9720
Seasoned Newcomer
9 days ago

Bf6

Czy Ea może zrobić coś z tą grą nic kompletnie w niej nie widać, wchodzisz do budynku nie widać postaci przed tobą na zewnątrz to samo jak narazie to 2042 już nawet lepiej wypad od tej pomylonej 6 kasa wywalona w błoto i to nie mała… jak narazie totalny koszmar nie gra 

4 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    5 days ago

Hej Adiczek9720​ 

Dzięki za odpowiedź. 

Sprawdź proszę w takim razie czy uda Ci się osiągnąć lepszy efekt jeśli zmienisz ustawienia HDR telewizora. 

• Adiczek9720's avatar
    Adiczek9720
    Seasoned Newcomer
    8 days ago

Chodzi tutaj o konsolę ps5, na komputerze jest z grą wszystko wporzadku można fajnie postawiać sobie światła na ps niestety jest problem 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    8 days ago

Hej Adiczek9720​ 

Dzięki za Twoje zgłoszenie i przykro mi z powodu utrudnień w grze. 

Czy opisana przez Ciebie sytuacja ma miejsce również w momencie zmiany barw w grze przy pomocy ustawień dostępności? 
    Rozumiem, że zmieniałeś już ustawienia jasności w grze, nie mniej sprawdź czy połączenie wraz z powyższymi ustawieniami kolorów da lepszy efekt. 

Zadbaj też o to by mieć na komputerze zainstalowane najnowsze sterowniki dla gry. 

• Adiczek9720's avatar
    Adiczek9720
    Seasoned Newcomer
    9 days ago

Dodam że robiłem w ustawieniach już co tylko mogłem a poprawa jest niewielka wręcz niezauważalna 

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,576 PostsLatest Activity: 16 hours ago