Forum Discussion

Patricioo_1993's avatar
24 days ago
Solved

Problem z połączonym kontem - nie pamiętam e-mail

Witam serdecznie mam dosyć dziwny albo i może prosty problem. Kupiłem na steamie gry z EA Było ok grałem, ale nie pamiętam i nie mam maila do EA bo też trzeba bylo stworzyć konto  a gra uruchamia się przez apke i logowanie automatyczne i prosi o weryfikację teraz… wiem może to moje roztrzepanie…nie pamiętam również ID EA ,bo tak naprawdę pogrywać zacząłem nie dawno… na Steam. Gry można pobrać, są kupione w bibliotece mojego konta na Steam do którego mam normalnie dostęp, mam screeny dat zakupu, konta, adresu rozliczeniowego ,ale nie uruchomi się…byłoby cudownie gdyby można było rozłączyć stare konto nawet jeśli stracę jakieś zapisy czy dane gry już nie dbam o to ,albo zmienić maila pisałem chyba z 10 razy poprzez formularz na stronie „pomoc” nie mam kompletnie nic w zakładce „moje sprawy” ani żadne potwierdzenie na maila o przyjęciu :( nie chciałbym by to przepadło żaden czat na żywo również mi się nie wyświetlał by poprosić o pomoc :( 

• Hej Patricioo_1993​ 

Niestety poprzez forum nie będziemy w stanie pomóc w kwestiach związanych z kontem EA.  W tej sytuacji, proszę skontaktuj się z nami bezpośrednio wykonując kroki z instrukcji: Jak skontaktować się z doradcą EA? 

W miedzyczasie speóbuj także zalogować się do konta EA wpisując dane swojego konta Steam.

3 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    23 days ago

Hej Patricioo_1993​ 

Niestety poprzez forum nie będziemy w stanie pomóc w kwestiach związanych z kontem EA.  W tej sytuacji, proszę skontaktuj się z nami bezpośrednio wykonując kroki z instrukcji: Jak skontaktować się z doradcą EA? 

W miedzyczasie speóbuj także zalogować się do konta EA wpisując dane swojego konta Steam.

• Witam ja mam podobny problem z tym ze moja aplikacja nie moze polaczyc sie z kontem. a jak juz sie apka ea odpali to nie mam nic z xbox.

Featured Places

Node avatar for EA app Problemy techniczne i błędy

EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 5 hours ago
1,602 Posts