SaraD1999Rising Newcomer3 months agoBiałe pole na portrecie simaW momencie gdy klikam" przydziel sima do ołtarzyka" pojawia się białe pole zamiast zdjęcia zmarłego sima.
Featured PlacesEA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 2 hours ago1,629 Posts
EA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 2 hours ago1,629 Posts
Recent DiscussionsNie mogę połączyć się z pomocą EA Moje drugie konto zostało skradzione a ten post piszę z konta, które stworzyłem przed chwilą. Kilkukrotnie próbowałem odzyskać konto przez weryfikacje danych ale nie doszło to do skutku, gdy prób...Włamanie na konto Włamano mi się na konto ea odzyskałem do niego dostęp ale dalej nie mogę zmienić adresu e-mail włamywacza i w ustawieniach konta widnieje dalej jego adres EA app wyłącza się po kilku minutach od włączenia w czasie gry Witam, chciałem zagrać w ea fc i grałem normalnie 5 minut może i potem wyskoczył komunikat (wstawie poniżej) że gra zostanie wyłączona bo aplikacja się wyłącza sama Problemy z DLC w EA sims3 Die Sims™ 3 Dragon Valley - Gold Edition. Mój problem polega na tym że mimo zainstalowania wszystkiego poprawnie (kilka razy, bo próbowałam to jeszcze odinstalować i instalować ponownie) nadal DLC ni...Nadmierne cenzurowanie wiadomości na czacie EA w rozmowach między znajomymi Witam, od kilku dni posiadam problem braku możliwości przeprowadzenia normalnej rozmowy tekstowej przez czat EA. Cenzuruje mi praktycznie wszystkie wiadomości, które są poprawne z etyką EA, nie zawie...