Forum Discussion

Fazeniastyyy's avatar
Fazeniastyyy
Rising Newcomer
2 days ago
Solved

Blokada konta EA i brak odpowiedzi

Cześć, pisze tutaj już w akcie desperacji, nie jest to moje główne konto, moje orginalne konto dostało blokadę bo parę miesięcy temu ktoś włamał mi się na maila i z jego pomocą włamał się także na inne aplikacje jak EA czy ubisoft, ostatnio (około miesiąca temu) udało mi się odzyskać konto, ale zauważyłem że mam na nim bana, prawdopodobnie konto było sprzedane i po prostu nowy nabywca oszukiwał w grach, złożyłem oczywiście odwołanie itd. Parę dni temu patrzę że historia moich kar jest pusta, nie mam też żadnych otwartych spraw więc pomyślałem że sprawa została rozwiązana, ale jak włączyłem apexa ban dalej wisiał, chciałem napisać znowu do supporta, ale nie mogę wznowić sprawy, po prostu wywala mi że nie mogą się tym zająć, a kiedy chce założyć nową sprawę to jedynie odsyłają mnie do artykułu z tym jak się odwołać i tak w kółko, nawet ze swojego konta nie mogłem założyć sprawy na forum, oczywiście brak jakiegokolwiek maila ze strony EA, czuję się już bezsilny, czy jest coś co mogę jeszcze zrobić?

• Hej Fazeniastyyy​ 

Rozumiem, że sytuacja jest naprawdę frustrująca, szczególnie jeśli konto udało się odzyskać, a ban nadal blokuje dostęp. 

Chciałabym wyjaśnić, że na forum nie mamy możliwości sprawdzenia Twojego konta ani potwierdzenia, co dokładnie się wydarzyło. W takich przypadkach jedyną drogą jest kontakt przez EA Help.

Wspominasz, że wysłałeś już odwołanie - każde takie zgłoszenie trafia do zespołu, który analizuje historię konta. Status zgłoszenia możesz zawsze sprawdzić tutaj: https://help.ea.com/en/help-my-cases/

Dla pewności upewnij się, że logujesz się na właściwe konto EA (zwłaszcza jeśli masz ich więcej niż jedno). Możesz też spróbować zalogować się w oknie incognito, żeby mieć pewność, że wchodzisz na swój odzyskany profil - to ważne przy sprawdzaniu historii blokad i statusu zgłoszenia.

2 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 day ago

Hej Fazeniastyyy​ 

Rozumiem, że sytuacja jest naprawdę frustrująca, szczególnie jeśli konto udało się odzyskać, a ban nadal blokuje dostęp. 

Chciałabym wyjaśnić, że na forum nie mamy możliwości sprawdzenia Twojego konta ani potwierdzenia, co dokładnie się wydarzyło. W takich przypadkach jedyną drogą jest kontakt przez EA Help.

Wspominasz, że wysłałeś już odwołanie - każde takie zgłoszenie trafia do zespołu, który analizuje historię konta. Status zgłoszenia możesz zawsze sprawdzić tutaj: https://help.ea.com/en/help-my-cases/

Dla pewności upewnij się, że logujesz się na właściwe konto EA (zwłaszcza jeśli masz ich więcej niż jedno). Możesz też spróbować zalogować się w oknie incognito, żeby mieć pewność, że wchodzisz na swój odzyskany profil - to ważne przy sprawdzaniu historii blokad i statusu zgłoszenia.

Featured Places

Node avatar for EA app Problemy techniczne i błędy

EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 1 hour ago
1,782 Posts