Forum Discussion

martynaaa881's avatar
martynaaa881
Seasoned Newcomer
10 days ago
Solved

Brak dostępu do konta przez włamanie.

Witam mam taki problem. Jakiś czas temu (trudno mi stwierdzić dokładnie kiedy) ktoś włamał mi się na maila, a później na EA. Zmienił maila i hasło, przez co nie mogę się zalogować i straciłam ogólny dostęp do swojego konta. Pomoc EA jest śmiechu warta, tak samo ten śmieszny robocik. Dwa razy nie przepuścił mnie przez weryfikację. Zakładałam już kilka spraw w pomocy EA, ale za każdym razem je zakańczają bez powodzenia. Miał ktoś taką sytuację? Zależy mi na odzyskaniu tego konta.

4 Replies

• martynaaa881's avatar
    martynaaa881
    Seasoned Newcomer
    9 days ago

Próbowałam i przez e-mail i przez ten czat robot, ale nie przechodziłam weryfikacji nie wiem dlaczego. Może faktycznie niektóre dane były błędne, ale ludzie ja w te konto wpakowałam trochę pieniędzy, szczególnie w simsy. 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    8 days ago

Hej martynaaa881​ 

Rozumiem, w takim razie spróbuj skontaktować się z nami bez logowania się na konto. Otwórz nową kartę incognito i wybierz formę kontaktu bez logowania się na swoje konto na stronie pomocy. 

• martynaaa881's avatar
    martynaaa881
    Seasoned Newcomer
    7 days ago

już to zrobiłam. Pisze z botem. Mam nadzieję że uda mi się rozwiązać tą sprawę… 

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,576 PostsLatest Activity: 8 hours ago