Forum Discussion

Monopolowy's avatar
Monopolowy
Rising Newcomer
1 day ago

Brak dostępu do maila

Będąc nieletnia dostałam The sims 4 wraz z dodatkiem ,,Psy i koty",  konto jeszcze wtedy na Origi, było zakładane na mail mojej chrzestnej. Dłuższy czas nie grałam i nie wchodziłam na konto, do dziś...            

Chciałam zalogować się tak jak zawsze to robiłam, wpisałam tego maila oraz hasło które mam zapisane na karteczce od dawna. Wciskam przycisk ,,zaloguj", a tu zong. Na ekranie laptopa pojawiła sie informacja z potwierdzeniem tożsamości przez wysłanie kodu na maila do którego nikt dostępu nie ma. Nie moge skontaktować się z chatem albo po prostu nie umiem jak mogę to zrobić i co mogę zrobić w tej sytuacij? W jaki sposób moge udowodnić i zweryfikować, że konto należy do mnie. Wiem,że sama w sobie gra jest teraz darmowa ale szkoda mi moich wszystkich dodatków bo jednak trochę pieniędzy na to poszło. Proszę o radę lub pomoc co mogę zrobić w takim przypadku.

1 Reply

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    13 hours ago

Hej Monopolowy​ 

Rozumiem, na czym polega problem i przykro mi z powodu Twojej frustracji. W przypadku spraw związanych z dostępem do konta i edycją danych na nim, jedyną możliwością jest skontaktowanie się z nami i przejście alternatywnej formy weryfikacji. 

Odnośnie kontaktu z nami poniżej znajdziesz instrukcję, która pomoże Ci się z nami skontaktować poprzez czat: 

Jak skontaktować się z doradcą EA?

Jeśli ponownie pojawią się problemy - daj nam znać co dokładnie dzieje się, co uniemożliwia Ci kontakt z nami.

Featured Places

Node avatar for EA app Problemy techniczne i błędy

EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 1 hour ago
1,651 Posts