Forum Discussion

Dzuuliiq's avatar
Dzuuliiq
Newcomer
6 days ago
Solved

Brak email

Miałam konto EA na email którego  już nie posiadam. To konto było podłączone do mojego konta na steam, czy jest jakakolwiek opcja żeby odłączyć to konto EA od steama mimo tego że nie mam już tego emi...
  • EA_Kalina's avatar
    5 days ago

Hej Dzuuliiq​ 

Wszelkie zmiany dotyczące konta EA, w tym odłączenie konta innej platformy, zmiana adresu email itp.,  wymagają weryfikacji. Weryfikacja konta jest kluczowa i niezbędna, aby potwierdzić, że osoba kontaktująca się z naszym supportem jest jego właścicielem, a nie kimś próbującym się podszyć.

Poprzez forum nie będziemy w stanie pomóc w kwestiach związanych z kontem EA, ale podsyłam Ci kilka wskazówek.

Sprawdź czy możesz zalogować się do konta EA wpisując dane swojego konta Steam:

Jeśli nie masz dostępu do maila, spróbuj odzyskać do niego dostęp  - wówczas weryfikacja konta EA odbędzie się poprzez wysłanie kodu weryfikacyjnego.

Jeśli odzyskanie dostępu do maila okaże się niemożliwe, wówczas, aby  dokonać zmian na koncie wymagana jest weryfikacja konta EA, która odbywa się poprzez zadanie pytań dotyczących Twojego profilu. W tej sytuacji, proszę skontaktuj się z nami bezpośrednio.

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,406 PostsLatest Activity: 13 hours ago