Forum Discussion

FunciuFifunciu's avatar
FunciuFifunciu
Seasoned Newcomer
2 days ago

Re: Nie ma EA SPORTS 26 w mojej bibliotece

Ostatnio jakieś 2 tygodnie temu zakupiłem FC 26, wszystko było dobrze, aż do dziś. Kupiłem grę na Eneba jako kod cyfrowy, a dzis nie ma jej w mojej bibliotecę. Wyczyściłem pamięć podręczną, wylogowałem się z konta, przeinstalowałem ea, co teraz? Wydałem na tę gre 300zł, nie może sobie teraz tak zniknąć

16 Replies

• K4mi3n's avatar
    K4mi3n
    New Rookie
    2 days ago

mam tą samą sytuacje, i ea śpi jak na razie 

• Czesiuuu's avatar
    Czesiuuu
    Seasoned Newcomer
    2 days ago

jak gadalem z ludzmi to mowia ze to moga byc lewe kody z eneby ale watpie a jakby to byla prawda to wpisujac kod na ea app automatycznie powinno weryfikowac wiec jezeli dodalo gre do biblioteki to nic tam lewego nie bylo 

• K4mi3n's avatar
    K4mi3n
    New Rookie
    2 days ago

teraz nie odzyskamy gry, albo odzyskamy jak nasze składy nie bedą nic warte.... dzięki ea...

• Kruuciooo's avatar
    Kruuciooo
    Seasoned Newcomer
    2 days ago

Dokładnie poza tym jakim prawem gra działała normalnie 14 dni lub dłużej że mogłeś grać i nagle zablokowali? To nie ma żadnego sensu plus nie można wejść na companion jakbyś dostał bana w fifie co tym bardziej jest powalone, a żadnej kary w historii nie ma plus support pisał że wie o tym problemie i starają się go rozwiązać

• Czesiuuu's avatar
    Czesiuuu
    Seasoned Newcomer
    2 days ago

to racja nie ma zadnej kary sam patrzylem czy na swoim koncie niczego nie mam, nic nie znalazlem wiec oni sobie tak o stwierdzili ze gry znikna porzadna firma jak zawsze 

• Czesiuuu's avatar
    Czesiuuu
    Seasoned Newcomer
    2 days ago

czyli ty pisales do supportu EA z ta sytuacja i napisali ci ze wiedza o tym i ze naprawiaja to?
    Kruuciooo​ 

• K4mi3n's avatar
    K4mi3n
    New Rookie
    2 days ago

jest drugi wątek i napisali że coś zakupionego ze złego żródła, i klikneli że niby rozwiązane, a dużo ludzi nadal czeka na rozwiązanie

• Kruuciooo's avatar
    Kruuciooo
    Seasoned Newcomer
    2 days ago

Tak, support EA z którym pisałem dzisiaj o 10 rano poinformował mnie że nie jestem jedyną ofiarą oraz, że wiedzą i naprawiają ten błąd i gra powinna wrócić do biblioteki, a zaś EA_Kuba​ w innym wątku napisał że to będzie nasza wina 

• 5332187's avatar
    5332187
    Seasoned Newcomer
    2 days ago

Mi na przykład companion normalnei działa

• rakowiec89pl's avatar
    rakowiec89pl
    Seasoned Newcomer
    2 days ago

Też kupiłem grę na platformie ENEBA. Łączyłem się z 10 ciapatymi i przedstawiałem wszystkie możliwe screeny, wyjaśniałem sytuację, a jedynie co mi odpisali to "to wina tego dostawcy". Nie chcę, żeby mnie zablokowali, więc nie napiszę brzydko, ale jechać EA. Grałem sobie 2 tygodnie, wszystko git, a tu nagle zniknęła mi gra z biblioteki.

Jeden ciapak mi pisał, że znają ten problem, miejmy nadzieję, że to jeden z tych ogarniętych, bo reszta to kukły posadzone przy biurku, nie mające pojęcia. Ja mu pisze, że grałem w grę 2 tygodnie i nagle zniknęła z biblioteki EA app, a ten mi pisze "odezwij się do ENEBY". No łeb gruby. Ja mu piszę, że co ma dostawca do tego, który dał mi kod, zainstalowałem grę, którą dalej mam na dysku PC, a ciapak pisze "to problem dostawcy klucza".  

• rakowiec89pl's avatar
    rakowiec89pl
    Seasoned Newcomer
    2 days ago

I co nagle usunęli wszystkim gry z biblioteki? Bo kupowali z ENEBY? Mi to się stało, jak nie miałem neta podłączonego. Jak się chciałem zalogować do serwerów EA, to wyskoczyło info, że nie mam aktualnej gry. Wyszedłem z Fify, chcę na nowo włączyć, a tam jej nie ma w bibliotece gier. Aż przez przypadek EA 25 uruchomiłem.

• Matinialdo's avatar
    Matinialdo
    Seasoned Newcomer
    2 days ago

Ja mam z kinguina i też dzisiaj zniknęła. Kupiłem w zeszły piątek. 

• Czesiuuu's avatar
    Czesiuuu
    Seasoned Newcomer
    2 days ago

wydaje mi sie ze znikaja gry z biblioteki przez tych ludzi co kupowali na vpn gre albo pointsy za pół darmo a ea tego nie weryfikuje i usuwa gry kazdemu kto kupowal z zewnetrznej strony bo ja kupowalem 4 ostatnie fify na enebie i nie bylo zadnego problemu z tym 

• Matinialdo's avatar
    Matinialdo
    Seasoned Newcomer
    2 days ago

No ta, jakby klucz był kradziony to by w ogóle nie wszedł, to oni coś odwalili, że ludziom poznikały gry. Pytanie czy je przywrócą czy to oleją i ani gry ani hajsu