Forum Discussion

0478c92cdf01ac4d's avatar
1 month ago
Solved

BRAK GRY W BIBLIOTECE

Dzień dobry.

Mass Effect Andromeda

Mam oryginalną wersję płytową z kodem do gry i nie mogę odpalić instalatora. Pokazuje się okienko że jest wymagana aplikacja origin z kodem błędu 14:1. Po zainstalowaniu aplikacji EA instalator z płyty nie widzi jej, tylko prosi o plik origin.exe. Po zmianie nazwy pliku EA na origin, instalator odpala zalogowaną aplikacje na bibliotece i następnie nie dzieje się nic więcej. Wpisanie kodu z pudełka w aplikacji pokazuje komunikat, że gra jest przypisana do mojego konta, ale nie wyświetla się w bibliotece.

• 0478c92cdf01ac4d​ Dzięki za sprawdzenie.

Skoro masz pewność, że nie posiadasz innych kont EA, a gra działała wcześniej na tym samym koncie w aplikacji Origin, skontaktuj się bezpośrednio z EA Help i poproś o sprawdzenie, czy gra jest nadal w pełni aktywna i prawidłowo przypisana do Twojego konta EA.

5 Replies

• Z tego co opisujesz to jakiś błąd. Generalnie powinieneś się skontaktować z EA. Wtedy pracownik doda Ci grę to twojego konta. Możesz spróbować po ponownym uruchomieniu komputera wyczyść pamięć podręczna w EA App i usunąć zawartość folderu temp(na klawiaturze naciśnij win + r wpisz w okienku %temp% i usuń jak leci). 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    30 days ago

Hej 0478c92cdf01ac4d​ 

Aplikacja Origin została już jakiś czas temu zastąpiona przez EA app. W tej sytuacji instalacja gry z płyty nie może zostać ukończona a alternatywą jest pobranie gry za pomocą EA App. 

Wpisanie kodu z pudełka w aplikacji pokazuje komunikat, że gra jest przypisana do mojego konta, ale nie wyświetla się w bibliotece.

Jeśli po wpisaniu kodu pojawia się komunikat, że gra jest już przypisana do Twojego konta, ale nie widzisz jej w bibliotece, istnieje możliwość, że została aktywowana na innym koncie EA, niż to, na które jesteś obecnie zalogowany. Sprawdź, czy nie masz innego konta EA powiązanego z jednym ze swoich adresów e-mail. Warto zalogować się na wszystkie adresy, których mogłeś używać w przeszłości.

• 0478c92cdf01ac4d's avatar
    0478c92cdf01ac4d
    New Novice
    30 days ago

Okey, sprawdziłem. Nie mam innych kont. Gra była uruchamiana kilka lat temu na aplikacji origin i działała, ale ze względu na słaby sprzęt wylądowała w szafie. 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    29 days ago

0478c92cdf01ac4d​ Dzięki za sprawdzenie.

Skoro masz pewność, że nie posiadasz innych kont EA, a gra działała wcześniej na tym samym koncie w aplikacji Origin, skontaktuj się bezpośrednio z EA Help i poproś o sprawdzenie, czy gra jest nadal w pełni aktywna i prawidłowo przypisana do Twojego konta EA.

Featured Places

Node avatar for EA app Problemy techniczne i błędy

EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 6 hours ago
1,825 Posts