Forum Discussion

mlodykazek's avatar
10 months ago
Solved

Brak języka polskiego w EA FC 25

Witam, dzisiaj zakupiłem globalną wersję gry EA SPORTS FC 25 Standard Edition (PC) EA App Klucz GLOBAL, jednak nie mam w niej opcji wyboru języka polskiego. Czy możecie mi pomóc rozwiązać ten problem?

• Hej @mlodykazek 

Jeśli nie masz do wyboru j. polskiego w czasie instalacji gry, proszę skontaktuj się ze swoim sprzedawcą, by upewnij się, że nie zaszła pomyłka.

Edycja globalna, nie musi oznaczać, że jest w nuej zawarty j.polski - kupując grę bezpośrednio w sklepie EA, możesz dokładnie sprawdzić jakie języki są dostępne dla danej gry w twojej lokalizacji.

3 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    10 months ago

Hej @mlodykazek 

Jeśli nie masz do wyboru j. polskiego w czasie instalacji gry, proszę skontaktuj się ze swoim sprzedawcą, by upewnij się, że nie zaszła pomyłka.

Edycja globalna, nie musi oznaczać, że jest w nuej zawarty j.polski - kupując grę bezpośrednio w sklepie EA, możesz dokładnie sprawdzić jakie języki są dostępne dla danej gry w twojej lokalizacji.

• EA_Kalina​ 

​  siema ogólnie  mam sprawe kupilem fc25 z epicgames ale nie mam wgl wyborów polskiego komentatora  jest cały czs takie szare że sie nie da zmienic ani nic

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,421 PostsLatest Activity: 6 hours ago