Forum Discussion

xMajloszx's avatar
2 years ago
Solved

Brak kodu weryfikacyjnego

Nie mogę wejść do gry The Sims 4 w aplikacji EA. Jestem proszony o wpisanie kodu weryfikacyjnego, który już od 4 godzin nie przyszedł na maila. Zresztą nic nie przychodzi na maila, ani próba zmiany hasła do konta ani dosłownie nic. Gdzie ten kod weryfikacyjny ja się pytam? Ile można czekać. No śmiech na sali.... CO ROBIĆ? 

• Hej @xMajloszx 

Możesz otrzymać wiadomość z kodem z adresu @e.ea.com. To nasze oficjalne konto e-mail, więc pamiętaj, by dodać je do swojej listy kontaktów, by korespondencja nie trafiła do spamu lub kosza.

Jeśli  nie otrzymujesz na czas kodu weryfikacyjnego, warto wówczas skorzystać z kodów zapasowych. 

W przypadku dalszych problemów proszę skontaktuj  się z nami bezpośrednio.

2 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @xMajloszx 

Możesz otrzymać wiadomość z kodem z adresu @e.ea.com. To nasze oficjalne konto e-mail, więc pamiętaj, by dodać je do swojej listy kontaktów, by korespondencja nie trafiła do spamu lub kosza.

Jeśli  nie otrzymujesz na czas kodu weryfikacyjnego, warto wówczas skorzystać z kodów zapasowych. 

W przypadku dalszych problemów proszę skontaktuj  się z nami bezpośrednio.

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,413 PostsLatest Activity: 6 hours ago