Forum Discussion

Biologo46's avatar
Biologo46
Rising Newcomer
2 months ago

brak możliwości zmiany języka na polski w EA app

Mam subskrypcje xbox gamepass i po pobraniu EA app nie mogę zmienić języka na polski w ustawieniach mam lokalizację polska a język tylko język angielski przy instalacji. Co dziwne instalacja EA app była po polsku 😅. W ustawieniach windowsa mam wszędzie polski konto Microsoft tez ma lokalizacje Polska i język tez jest tam polski. Próbowałem reinstalować Ea app kilka razy ale nadal to samo. 

9 Replies

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Hej. A co dokładnie pojawia się, kiedy wciskasz pole zmiany języka w aplikacji EA? Czy pojawia się jakiś komunikat o błędzie? 

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    31 days ago

Sprawdźcie jeszcze czy pomoże wyczyszczenie pamięci podręcznej aplikacji EA. 

1. Przejdź do menu EA app.
      • W systemie Windows wybierz trzy kreski w lewym rogu EA app.
      • W systemie macOS kliknij Pomoc na górze ekranu, a następnie wybierz opcję Odzyskiwanie aplikacji.
    2. Przewiń do opcji Pomoc.
    3. Kliknij opcję Odzyskiwanie aplikacji.
    4. Wybierz Wyczyść pamięć podręczną.
  • dragon197888's avatar
    dragon197888
    Seasoned Newcomer
    31 days ago

To nie pomaga. Ten problem jest po ostatniej aktualizacji ea app na legion go. Na laptopie nie ma tego problemu.

• janek4fun's avatar
    janek4fun
    Rising Newcomer
    29 days ago

Na Asus Rog Ally ten sam problem, brak możliwości zmiany języka, jest tylko angielski.

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    29 days ago

Problem może wynikać z braku kompatybilności oraz pewnych ograniczeń w przypadku tego typu urządzeń. Postaram się przekazać opis waszego zgłoszenia do odpowiedniego zespołu. Czy mogę prosić was o przesłanie nam identyfikator zgłoszenia błędu wygenerowany według instrukcji na naszej stronie. LINK

Pomoże nam to szybciej zdiagnozować przyczynę problemu. 

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    25 days ago

Przekazaliśmy sprawę do zbadania, ale nie mamy żadn ych nowycj informacji. Problem dotyczy jedynie urządzeń z ekranami dotykowymi.  Wyłączenie sterownika ekranu dotykowego poprzez Menedżer urządzeń, zmiana języka interfejsu aplikacji EA i ponowne włączenie sterownika wydaje się być jedynym tymczasowym obejściem, które pomaga w międzyczasie. 

• BuskiJG's avatar
    BuskiJG
    Newcomer
    8 days ago

warkaround nie działa. Jakieś postępy prac w rozwiązaniu problemu?

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,380 PostsLatest Activity: 2 hours ago