Forum Discussion

misiek15711's avatar
2 years ago
Solved

Brak nagród z tytułu członkostwa w EA Play

Cześć, mam problem z przyznaniem nagród z tytułu członkostwa w EA Play. Jasny komunikat pojawiający się po uruchomieniu FC24 mówi, żeby założyć konto w celu otrzymania comiesięcznych nagród typu żeton draft, nagrody klubów i nie tylko. Po kontakcie z supportem otrzymałem tylko żeton draft, natomiast innych nagród nie chcieli czy nie mogli mi przyznać, czy ktoś wie co mogę z tym zrobić. Czy dalej to zgłaszać, czy jakoś inaczej mogę rozwiązać ten problem? Z góry dziękuję za odpowiedź 

• Hej @misiek15711 

Warto zwrócić uwagę kiedy i jakie nagrody są dostępne dla posiadaczy EA Play - zerknij TUTAJ by poznać wszystkie szczegóły.

4 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @misiek15711 

Warto zwrócić uwagę kiedy i jakie nagrody są dostępne dla posiadaczy EA Play - zerknij TUTAJ by poznać wszystkie szczegóły.

• W takim razie co mogę zrobić, jeśli nie dostałem ani pakietu powitalnego, ani innych nagród dostępnych poza żetonem draft?

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Przez forum nie jesteśmy w stanie sprawdzić ani dodać żadnej zawartości do Twojego konta z grą. Prosimy o przekazanie listy brakujących przedmiotów podczas rozmowy z doradcą na czacie. Jeśli doradca nie jest w stanie przyznać Ci tych przedmiotów, zalecamy zapoznanie się z udzielonym przez niego wyjaśnieniem

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,288 PostsLatest Activity: 7 hours ago