1638110Rising Newcomer4 months agoBrak nagrody za powiązanie kontaCo zrobić jak mam powiązane konto EA z Youtubem i Twitchem , ale w grze (FC 26) to zadanie pokazuje się jako nie wykonane.
1 ReplyReplies sorted by OldestEA_KubaCommunity Manager4 months agoHej 1638110 Sprawdź proszę wskazówki udzielone przez EA_Kalina w tym wątku na forum.
EA_KubaCommunity Manager4 months agoHej 1638110 Sprawdź proszę wskazówki udzielone przez EA_Kalina w tym wątku na forum.
Featured PlacesEA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 1 hour ago1,725 Posts
EA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 1 hour ago1,725 Posts
Recent DiscussionsBrak zainstalowanego świata - wiejska sielanka Dzień dobry! Kupiłam dodatek wiejska sielanka, zainstalowałam go i w EA pokazuje mi, że dodatek został zainstalowany. W grze the Sims 4 pokazuje mi, że świat nie został zainstalowany. Nie wiem co m...FC 2025 Gra sie nie chce włączyć. Pojawia sie początkowy obraz oraz dzwiek i staje nie ma zadnych napisów menu zeby przejsc dale :(. Raoprt dxDiag dołączam w załączniku. Po aktualizacji EA się nie włącza. Po ostatniej aktualizacji aplikacja EA nie chciała się włączyć. Odinstalowałem i próbowałem zainstalować na nowo, ale EA napotyka błąd. Kod błędu INST-21-25005 Proszę o pomoc. Pozdrawiam Problem z pobraniem gry Dzień dobry, Zwracam się z prośbą o pomoc dotyczącą mojej subskrypcji EA Play Pro. Posiadam aktywny abonament, jednak mam problem z zainstalowaniem gry "They Are Billions". Opis problemu: Mimo akt...EA app - Błąd przy instalacji Miałem podobnie - dostałem odpowiedź że EA app nie zadziała już na systemie 7. Wobec tego mam pytanie do EA_Kuba - zaktualizowałem system do windows 10, zaktualizowałem wszystkie sterowniki itp. I ...