1638110Rising Newcomer7 months agoBrak nagrody za powiązanie kontaCo zrobić jak mam powiązane konto EA z Youtubem i Twitchem , ale w grze (FC 26) to zadanie pokazuje się jako nie wykonane.
1 ReplyReplies sorted by OldestEA_KubaCommunity Manager7 months agoHej 1638110 Sprawdź proszę wskazówki udzielone przez EA_Kalina w tym wątku na forum.
EA_KubaCommunity Manager7 months agoHej 1638110 Sprawdź proszę wskazówki udzielone przez EA_Kalina w tym wątku na forum.
Featured PlacesEA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 9 minutes ago1,793 Posts
EA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 9 minutes ago1,793 Posts
Recent DiscussionsEA brak dostępu do konta Mam zakupioną grę The SIMS 4 edycja kolekcjonerska i dodatki. Po zainstalowaniu EA po Origin nie da się zalogować na konto. W jaki sposób mogę przywrócić grę? Mam kody i płytki. Po rozmowie na chacie...THE SIMS 4 brak dodatków Posiadam THE SIMS 4 edycja kolekcjonerska +dodatek Witaj w Pracy +pakiet rozgrywki +pakiet 2 akcesoriów. Po zainstalowaniu EA moje dodatki i pakiety nie są widoczne w bibliotece i nie działają w grze...RA APP problemy z jakichś powodów EA APP mi znowu zaszwankowało . Co jest grane ?? FC 26 - brak nagrody za zadanie - karta Tim Cahill Ta gra to jedno wielkie g.... Zrobiłem zadanie z al orwarainem i nie dostałem karty, nie mogę dalej zadania zrobić GRA ZOSTANIE WYŁĄCZONA Z POWODU ZAMKNIĘCA APLIKACJI EA APP ?! Po 2-3 minutach korzystania z jakiejkolwiek gry wyłącza się ona z komunikatem że zostaje zamknięta z powodu zamknięcia aplikacji ea app za każdym razem to samo bez odpalonej gry aplikacja działa cały...