Forum Discussion
5 Replies
- EA_Kalina25 days ago
Community Manager
Hej Adonis58526
Zgodnie z informacją od EA SPORTS FC Direct Communication
Z graczami, którzy nie otrzymali właściwych nagród za zadania, skontaktujemy się w późniejszym terminie, aby przekazać im odpowiednią zawartość.
Na ten moment nie posiadamy dodatkowych informacji - jak tylko się pojawią, dam znać.
- EA_Kalina18 days ago
Community Manager
Dziękujemy za zgłoszenie dotyczące brakujących nagród za osiągnięcia w „Journey of Nations: Azja i Oceania” w grze EA SPORTS FC™ 26.
Rozpoczęliśmy już proces przyznawania poprawionych nagród; w najbliższych dniach skontaktujemy się z graczami, których ta sytuacja dotyczy, bezpośrednio w grze.
- 7369385118 days agoSeasoned Newcomer
Rozwiązano już problem z Rumem cahillem bo nie dostałem nagridy
- EA_Kalina17 days ago
Community Manager
Wiemy, że część graczy EA SPORTS FC™ 26 mogła nie otrzymać wszystkich należnych nagród za osiągnięcia w Journey of Nations: Azja i Oceania.
Nadal prowadzimy analizę tego problemu i przekażemy kolejną aktualizację, gdy tylko będzie dostępna.
Aby być na bieżąco z najnowszymi informacjami, śledź @EASFCDirect w serwisie X oraz EA SPORTS FC Direct na WhatsApp.
- Meliodas1234417 days agoRising Newcomer
A co z nagrodami z karnetu bo również dostałem część nagród jest napisane odebrane lecz nie dostałem ostatniej nagrody z karnetu mianowicie do wyboru 1 z 4 FF:PTG 92+