Forum Discussion

Adonis58526's avatar
Adonis58526
Newcomer
27 days ago

FC 26 - brak nagrody za zadanie - karta Tim Cahill

Ta gra to jedno wielkie g.... Zrobiłem zadanie z al orwarainem i nie dostałem karty, nie mogę dalej zadania zrobić 

5 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    25 days ago

Hej Adonis58526​ 

Zgodnie z informacją od EA SPORTS FC Direct Communication

Z graczami, którzy nie otrzymali właściwych nagród za zadania, skontaktujemy się w późniejszym terminie, aby przekazać im odpowiednią zawartość.

Na ten moment nie posiadamy dodatkowych informacji - jak tylko się pojawią, dam znać.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    18 days ago

Dziękujemy za zgłoszenie dotyczące brakujących nagród za osiągnięcia w „Journey of Nations: Azja i Oceania” w grze EA SPORTS FC™ 26.

Rozpoczęliśmy już proces przyznawania poprawionych nagród; w najbliższych dniach skontaktujemy się z graczami, których ta sytuacja dotyczy, bezpośrednio w grze.

• 73693851's avatar
    73693851
    Seasoned Newcomer
    18 days ago

Rozwiązano już problem z Rumem cahillem bo nie dostałem nagridy

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    17 days ago

Wiemy, że część graczy EA SPORTS FC™ 26 mogła nie otrzymać wszystkich należnych nagród za osiągnięcia w Journey of Nations: Azja i Oceania.

Nadal prowadzimy analizę tego problemu i przekażemy kolejną aktualizację, gdy tylko będzie dostępna.

Aby być na bieżąco z najnowszymi informacjami, śledź @EASFCDirect w serwisie X oraz EA SPORTS FC Direct na WhatsApp.

• Meliodas12344's avatar
    Meliodas12344
    Rising Newcomer
    17 days ago

A co z nagrodami z karnetu bo również dostałem część nagród jest napisane odebrane lecz nie dostałem ostatniej nagrody z karnetu mianowicie do wyboru 1 z 4 FF:PTG 92+ 

Featured Places

Node avatar for EA app Problemy techniczne i błędy

EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 11 hours ago
1,800 Posts