Forum Discussion

Y95WJ21's avatar
Y95WJ21
Rising Newcomer
19 days ago
Solved

Chce przywrócić moje konto

Witam

Mam problem z kontem EA. Konto było załozone na aplikacji origin ale zostało zmienione na ea app. Wszystko działało bardzo dobrze miałem tam chyba z dwie gry. Była to FIFA 22 i Simsy ale to nie jest najważniejsze. E mail na którym było to konto jest zmyślone nie istaniło ono wogole. I chcę aby zamienić te e maile. E mail na tym koncie to było [edit: email address removed] prawdopodobnie. Ten e mail został stworzony z może 10 lat temu. Nie zakładałem tego e maila tylko moja ciocia lub moja siostra. Więc poproszę o pomoc w tej sprawie

• Hej Y95WJ21​ 

Niestety poprzez forum nie będziemy w stanie pomóc w kwestiach związanych z kontem EA.  

Na start spróbuj odzyskać dostęp do poczty maila. Jeśli nadal nie możesz uzyskać dostępu do swojego konta EA, skontaktuj się z nami, aby uzyskać pomoc. Przygotuj następujące informacje: 

• adres e-mail powiązany z twoim kontem EA 
    • dowolne nazwy użytkownika lub konsolowe identyfikatory (np. tagi gracza Xbox Live czy identyfikatory internetowe w sieci PlayStation™Network) powiązane z twoim kontem EA 
    • wszelkie numery faktur za gry kupione w naszym sklepie lub kody produktów posiadanych gier. 

1 Reply

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    16 days ago

Hej Y95WJ21​ 

Niestety poprzez forum nie będziemy w stanie pomóc w kwestiach związanych z kontem EA.  

Na start spróbuj odzyskać dostęp do poczty maila. Jeśli nadal nie możesz uzyskać dostępu do swojego konta EA, skontaktuj się z nami, aby uzyskać pomoc. Przygotuj następujące informacje: 

• adres e-mail powiązany z twoim kontem EA 
    • dowolne nazwy użytkownika lub konsolowe identyfikatory (np. tagi gracza Xbox Live czy identyfikatory internetowe w sieci PlayStation™Network) powiązane z twoim kontem EA 
    • wszelkie numery faktur za gry kupione w naszym sklepie lub kody produktów posiadanych gier. 

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,414 PostsLatest Activity: 22 minutes ago