Forum Discussion

Naprostowany's avatar
Naprostowany
Rising Newcomer
2 days ago

Coś poszło nie tak z kontem google

Dzień dobry,

Pisze z powodu takiego że chce się zalogować się poprzez konto google, jednakże gdy chce to zrobic na stornie EA pokazuje mi że dane nie zostały wpełni wprowadzone a potem "Coś poszło nie tak". Gdy chce zalogowac sie z Battlefield 6 na steam to wyświetla mi się komunikat :"Twoje dane logowania są nieprawidłowe lub wygasły. Spróbuj ponownie lub zresetuj hasło." nawet jeżeli 2 minuty temu zmieniałem hasło i zrobiłem kopiuj i wklej. Próbowałem zgłosić sie do live chatu lecz nie mogę ponieważ jest wyszażone.

1 Reply

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 day ago

Hej Naprostowany​ 

Spróbuj zalogować się do EA app, używając danych logowania do konta Steam, na którym masz zakupioną grę. 

Jeśli nadal będziesz otrzymywać komunikat „Twoje dane logowania są nieprawidłowe lub wygasły”, mimo zmiany hasła, sprawdź również, czy nie masz więcej niż jednego konta EA powiązanego z różnymi adresami e-mail lub metodami logowania.

Jeżeli problem będzie się utrzymywał, konieczny będzie kontakt z EA Help - wypróbuj inną przeglądarkę lub zakładkę incognito. 

Daj znać jak Ci poszło.

Featured Places

Node avatar for EA app Problemy techniczne i błędy

EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 20 hours ago
1,812 Posts