Forum Discussion

piotr2002's avatar
2 years ago
Solved

Dodatki do The Sims 3 nie pobierają się

Mam problem z EA App. Próbuję pobrać dodatek "Nie z tego świata" do gry The Sims 3 i niestety się to nie udaje. Klikam na grę w mojej bibliotece, potem na "zarządzaj dodatkami" i potem na "download" przy wybranym dodatku. Po kliknięciu przycisk zmienia się z niebieskiego na szary i nic się dalej nie dzieje. A gdy wchodzę bezpośrednio w ten dodatek, to jest napisane, że go posiadam, ale nie ma przycisku "pobierz" jak w pozostałych. Proszę o pomoc.

• No więc udało mi się jakoś rozwiązać ten problem (co nie zmienia faktu, że EA powinno naprawić ten błąd). Zrobiłem reinstalację EA App i po tym jak chciałem znowu pobrać ten dodatek to tym razem wyskoczyło okienko z instalacją całej gry The Sims 3 (podstawa i wszystkie dodatki), więc ja odznaczyłem wszystkie oprócz dodatku Nie z tego świata i wybrałem folder, gdzie moja gra była już dotychczas zainstalowana (Origin Games).

5 Replies

• Mam dokładnie ten sam problem, napisałam do error report w aplikacji i czekam na odpowiedź. Ale to nie jest pierwszy raz i jest to nie do pomyślenia, że ten błąd nie został jeszcze naprawiony.

• No więc udało mi się jakoś rozwiązać ten problem (co nie zmienia faktu, że EA powinno naprawić ten błąd). Zrobiłem reinstalację EA App i po tym jak chciałem znowu pobrać ten dodatek to tym razem wyskoczyło okienko z instalacją całej gry The Sims 3 (podstawa i wszystkie dodatki), więc ja odznaczyłem wszystkie oprócz dodatku Nie z tego świata i wybrałem folder, gdzie moja gra była już dotychczas zainstalowana (Origin Games).

• antosuwu's avatar
    antosuwu
    2 years ago

hej, jesteś dotąd jedyną osobą która widzę że rozwiązała ten problem, nie zechciałbyś może dokładniej opisać krok po kroku jak to zrobiłeś? Mi takie okienko nie wyskoczyło po reinstalacji

• @antosuwu No zrobiłem dokładnie tak jak napisałem wyżej. Nie wiem jak to bardziej ci wyjaśnić. 😕 Naprawdę mam wrażenie, że to jakimś przypadkiem się u mnie naprawiło.

Featured Places

Node avatar for EA app Problemy techniczne i błędy

EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 6 hours ago
1,728 Posts