Forum Discussion

51360953's avatar
2 years ago
Solved

Dot.: EA App kompletnie nie działa

mam dokladnie tak samo blagam ogarnijcie te aplikacje bo chce z kolega w battlefronta pograc

• No i udało się samemu rozwiązać problem. Trzeba zmienić adres DNS na routerze, ja dałem 8.8.8.8 od googla i działa. Problemem może być bloker reklam na poziomie DNS. 

8 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @51360953 

Wydzieliłem Twój post z innej dyskusji, gdzie ostatni komentarz został dodany kilka miesięcy temu. 

Powiedz nam co dokładnie dzieje się, co uniemożliwia Ci grę. 

• Więc tak zaczęło się 3 miesiące temu około loguje się do aplikacji ea ładuje się i nic się samo zamyka koniec więc próbuje to naprawić odinstalowałem i zainstalowałem 7 razy i zadziałało następnego dnia odpalam i nie działa znowu robię to samo sprawdzam poprawność plików itd i nic a z tego że miałem 3 gry to się wkurzyłem wczoraj postanowiłem znowu spróbować i tak odinstalowuje a potem wchodzę na epic games i włączam pobieranie dragon Age inkwizycja bo jest za darmo i patrzę instalowanie ea app odziwo zadziałało dzisiaj odpaliłem komputer i uruchamiam ea app i znowu zaloguj się loguje się i znowu aplikacja się uruchamia ale nie wczytuje niczego poza oknem 

• Dokładnie to samo. Raz działało, kupiłem na Epicu FC24 i... przestało działać. Info, że wszystkie gry usunięte (w tym nowo zakupione FC24). Na szczęście udało się zrobić zwrot na Epicu. Aktualizacje, resety routera i inne porady z tego forum nie zadziałały. 

• No i udało się samemu rozwiązać problem. Trzeba zmienić adres DNS na routerze, ja dałem 8.8.8.8 od googla i działa. Problemem może być bloker reklam na poziomie DNS. 

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,438 PostsLatest Activity: 5 hours ago