Forum Discussion

REXMENHEAD's avatar
12 months ago
Solved

EA app - " Aplikacja uległa niespodziewanej awarii " - Kwiecień 2024

Mam problem z EA . Ostatnio działało wszystko dobrze teraz nie mogę uruchomić nawet bo wyskakuje Awaria " Aplikacja uległa niespodziewanej awarii " uruchomienie ponowne nie działa , zainstalowałem odnowa też nie podziałało co mam zrobić ?

• ROZWIĄZANIE. 

Nowa aktualizacja, v13.188, została wydana dla aplikacji EA na Windows. Aktualizacja ta zawiera poprawkę błędu "Aplikacja uległa niespodziewanej awarii " oraz "Background Services Crashed" w aplikacji EA na Windows. Upewnijcie się, że aplikacja EA jest aktualna.

• Manualne pobranie aktualizacji: uruchom rogram EAUpdater: C:\Program Files\Electronic Arts\EA Desktop\EA Desktop\EAUpdater.exe 

Dodatkowe informacje:

Stary wątek omawiający błąd "Aplikacja uległa niespodziewanej awarii" w lutym 2024 r. został zamknięty.

Obejścia:

Aby uzyskać potencjalne obejście, żeby grać w The Sims 4 lub inne gry obsługujące tryb offline, wykonaj następujące kroki dostępne na naszej EN TAblicy.

44 Replies

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,252 PostsLatest Activity: 11 days ago