Forum Discussion
@Leo_Valder1 z mojego doświadczenia wynika, że jeśli do EA ID dodana jest cyfra to często jego właściciel ma takie samo ID, ale bez cyfry lub kilka kont z różnymi cyframi. Sprawdź czy uda Ci się zalogować do EA app poprzez inne EA ID (jeśli moja podpowiedź dotyczy się także Ciebie).
Dodatkowo chcę potwierdzić, że gry z konta nie znikają. W większości tego typu zgłoszeń osoba zgłaszająca ma kilka kont (np. z innym adresem email lub z adresem email, gdzie wkradła się literówka).
Czy kiedykolwiek, były wykonywane zakupy gier lub dodatków w sklepie Origin lb obecnym EA?
U mnie podobnie jak u innych użytkowników. Zniknęły gry z biblioteki, a dokładniej są ale do ponownego zainstalowania. Wszystkie np. Sims 4 wraz z 21 dodatkami. Konto nie jest połączone z innymi platformami, hasło na wszelki wypadek zmieniłem. Gra na dysku twardym istnieje lecz nie można jej uruchomić gdyż znowu coś zostało spiep..... Orgin jaki był taki był ale takich cudów jak z EA app to nie było. W razie czego grę szło naprawić. Niestety w tym wypadku jedyną szansą było odinstalowanie gry i ponowne jej pobranie (bo tylko taka opcja była możliwa). Stracono wszystko na co poświęciło się mnóstwo czasu. Nie jesteście w stanie mi tego oddać ani zrekompensować. Było to ostatni dodatek jaki kupiłem i ostatnia gra jaką biorę od EA. Nie chcę ryzykować ponownym cyrkiem jaki dziś przeżyłem.
About EA app Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 2 hours ago
- 2 hours ago
- 18 hours ago
- 2 days ago