Forum Discussion

_MarcineQ_Ez's avatar
3 years ago
Solved

EA app - "Logowanie nie poszło zgodnie z planem..."

@EA_Kalina tez mam taki problem jak chce wlaczyc np fife 23 to mo wyskakuje "logowanie nie poszło zgodnie z planem Nie moglismy cie zalogowac, ponieważ sieć nie zrobila tego co miala zrobic.Sprobuj ponownie za kilka minut

89 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Hej wszystkim, 

Dziękujemy za Wasze zgłoszenia, aktualnie nasze zespoły pracują nad rozwiązaniem tego problemu. 

Otrzymaliśmy również informacje, że: 

rozwiązało problem z logowaniem/pustą biblioteką u niektórych użytkowników. 

https://twitter.com/EAHelp/status/1635701203895033860?cxt=HHwWiIC9jYTllrMtAAAA

• jak wam się to udalo, juz nie mam pomysłu

logowanie przez przegladarke ok, przez ea app tak jak niżej, pomóżcie

• Też ciągle to mam. Celowo kupiłem grę przez Steam żeby się nie logować przez tą waszą badziewną aplikacją EA Sports, a tu niestety i tak muszę się łączyć i ciągle są problemy. Po kilka podejść lub restartowanie komputera, aplikacja nie zapamiętuje danych logowania za każdym razem trzeba wpisywać. Czuję się jak w erze gier Atari i wczytywaniu z kaset. Czy jest opcja żeby nie korzystać z aplikacji EA Sports i bezpośrednio grać przez Stema? Sprzedajecie grę za 300PLN i takie problemy macie, kogo wy tam zatrudniacie gimnazjalistów?

• Mam to samo od jakichś dwóch tygodni, ciekawe ile czasu jeszcze trzeba będzie łaskawych panów prosić o naprawienie tej pier***** aplikacji, żeby człowiek mógł zagrać w gry, za które zapłacił🙂

• cortenvedin's avatar
    cortenvedin
    New Traveler
    3 years ago

Ta cała aplikacja to jeden wielki problem. Niby tyle testów przed wypuszczeniem oficjalnej wersji a i tak d_u_p_a blada. Skoro takie problemy z EA APP, to może nie trzeba było kasować Orgina, jaki był taki był ale osobiście z nim nie miałem większych problemów.

• Teraz to nawet to forum ledwo zipie. Może niech wyślą ekipę do Steama żeby się podszkolili od prawdziwych zawodowców. Ze Steam nigdy nie było problemów. Origin jakoś tam dawało radę a EA to jakieś nieporozumienie.

Featured Places

Node avatar for EA app Problemy techniczne i błędy

EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 13 hours ago
1,629 Posts