Forum Discussion

gregPL3's avatar
3 years ago

EA APP i instalowanie gry z DVD

Cześć Wam, od dobrych kilku godzin męczę się z problemem i już skończyły mi się wszystkie opcje.

Kupiłem dziś w sklepie płytę z Fifa 22. 

Włożyłem do nośnika, zainstalowałem Origin, potem przeniosło mnie na instalację EA APP i tyle.

Nie wiem co mam dalej zrobić aby nie musieć pobierać gry (bo mam neta z telefonu, dlatego też wydałem 130 zł na płytę) tylko zainstalować ją z DVD.

Czy nie ma już takiej możliwości? To byłoby bez sensu sprzedawanie ich dalej w sklepach.

Kontaktowałem się z supportem, po ciężkich dogadaniach się z chłopakami z obcych krajów nic więcej nie mogli dla mnie zrobić.

Czy ktoś może coś zaradzić? W EA APP mam widoczną fifę w bibliotece ale jedyna opcja to opcja Pobierz. O co chodzi? 

2 Replies

• kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    3 years ago

@gregPL3

Niestety w EA apce jedyna opcja instalacji gry jest jej pobranie z biblioteki EA, a na Origin nie ma powrotu. Wspólczuję ale nic się nie da zrobić. Nawet jesli kupujesz płytę w sklepie, to wykorzystujesz z tego zakupu tylko kod gry a sama płyta jest tylko obiektem kolekcjonerskim . . 

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,269 PostsLatest Activity: 2 days ago