EA app ciągle mi się wiesza - nie łączy z EA app - ciągle ten sam błąd przy włączaniu się pojawia. Załączam zrzut ekranu zdjęcie. Gram na RTX 3060, reyzen 7 5800 H 16 gb ramu wiec to nie wina laptopa.............. coś sie dzieje z oprogramowaniem EA app help
Dzięki za aktualizację Twojej sytuacji. Żebyśmy mogli sprawdzić, czy problem wynika np. z aplikacji, sterownika grafiki czy konfliktu systemowego, potrzebuję jeszczepełnego pliku DxDiag.
po wyczyszczeniu pamięci podręcznej problem nadal istnieje, po naprawie poprzez aplikacje z netu to samo problem nadal istnije, jak się nawet po 10 minutach kręcenia kółeczka wczyta aplikacja to jest problem z uruchomieniem the sims 4 z 130 fps spadły mi do 30-40 fps i wywala z aplikacji i gry. za każdym razem aplikacja mieli i ma się problem wczytać przez 10 minut a nawet jak się wczyta problem nadal jest, ani naprawa aplikacji ani czyszczenie ani nawet jak zaczekam 10 minut i potem jak się po 10 minutach wczyta aplikacja nie da sie grac - gra zwalnia do 30-40 fps. Problem zaczoł się gdy w tym tygodniu aplikacja EA app zaszwankowała i nadal szwankuje - wczytuje się z hasłem brak odpowiedzi i brakiem obrazu przez 10-15 minut aplikacja. naparwcie EA app - prosze to zgłosić
Sprawdź proszę czy problem będzie pojawiać się po wyczyszczeniu pamięci podręcznej aplikaji.
Przed wykonaniem tego kroku upewnij się, że posiadasz dane do logoweania i dostęp do kodów weryfikacji dwuskładnikowej z racji tego, że będzie wymagane ponowne zalogowanie się na konto.
Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 20 hours ago1,683 Posts