Forum Discussion

KING04WERO07's avatar
3 years ago
Solved

ea app nie działa

Gdy włączam aplikacje EA przez chwile się ładuję, pojawia się komunikat, że pojawił się bład w matriksie i pod napisane jest, że serwer napotkał tajemniczy błąd. Spróbuj ponownie za jakiś czas. Problem mam od wczoraj i nie wiem co mam zrobic, nie moge odpalić simsów. Wcześniej mogłam przez origin ale teraz nie moge wgl włączyć.

13 Replies

• Aschantka's avatar
    Aschantka
    Seasoned Veteran
    3 years ago
    @KING04WERO07 Spróbuj dodać EA App do wyjątków w swoim antywirusie lub wyłącz go na czas uruchamianiu EA App. Gdy ci się uda EA App odpalić - zaloguj się i wyczyść pamięć podręczną. W tym celu kliknij na trzy poziome kreski w lewym górnym rogu ekranu aplikacji, wybierz z okna pomoc a potem odzyskiwanie aplikacji i czyszczenie pamięci. Powinno pomóc.
  • Aschantka's avatar
    Aschantka
    Seasoned Veteran
    3 years ago
    @80238119199 Zanim napiszecie o swoim problemie - poczytajcie już wcześniej napisane odpowiedziw podobnych tematach. Padają ciągle te same pytania, i do znudzenia - te same odpowiedzi, które w większości rozwiązują problem.
    Gra może być blokowana przez twój program antywirusowy. Poczytaj tutaj, jak sobie z tym poradzić. Temat z dodawaniem gry do wyjątków w firewallu i antywirusie jest przypięty na początku tego działu.
    https://answers.ea.com/t5/Problemy-techniczne/quot-Gra-jest-juz-uruchomiona-quot/m-p/12691826#M2472

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,415 PostsLatest Activity: 4 minutes ago