Forum Discussion

wjechal123's avatar
4 years ago

Ea app nie może sie zainstalować. Ea app cant install.

Więc jestem posiadaczem xbox game pass. I w aplikacji xbox można pobrać gry Ea jednak wymagają oni pobrania aplikacji Ea app. Niestety aplikacja ta po pobraniu nie uruchamia sie ani nie instaluje . uruchomienie za pomocą administratora też nie działa jednak według menadzera zadan aplikacja działa w tle. Pomóżcie bo nie ma zadnych takich błędów opisanych i mam nadzieje że ktoś te tak ma i pomoże

So I am an xbox game pass owner. And in the xbox app you can download Ea however it requires you to download the Ea app. Unfortunately, this application does not start or install after downloading. The application with the help of the manager also does not work according to the zero tasks, it works in the background. Help me because there are no such errors or mistakes and I hope that someone will help you

8 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 years ago

Hej @wjechal123 

Dzięki za Twoje zgłoszenie. 

Problem z uruchomieniem programu, może być spowodowany tym, że jest on blokowany przez zaporę sieciową Windows, lub program antywirusowy. Upewnij się, że zostały dodane odpowiednie wyjątki do obu. 

Problem może być powodowany inną aplikacją działającą w tle. Aby wyeliminować tę przyczynę - uruchom komputer w trybie czystego rozruchu

• Niestety problem nadal występuje, wykluczyłem Eaappinstaller Przez zapore jednak nadal wystęouje to samo. Aplikacja niby jest uruchomiona jednak nie ma jej na pasku, jedynie pokazuje się W menadżerze zadań jako aplikacja działająca w tle . 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 years ago

Hej @wjechal123 

Jeśli opisany przez Ciebie problem pojawia się nadal uruchom aplikację wedle instrukcji poniżej:

1.Całkowicie zamknij program EA Desktop App (tak aby w menedżerze zadań nie był widoczny żaden proces związany zaplikacją)
    2. W polu wyszukiwania wpisz "Kontrola konta"
    3. Wybierz z listy "Zmień ustawienia kontroli konta użytkownika"
    4. Przesuń suwak na samą górę, następnie zatwierdź zmiany
    5. Kliknij prawym przyciskiem myszy (PPM) na instalator i wybierz Uruchom jako administrator
    6 Jeżeli pojawi się komunikat o wprowadzaniu zmian na dysku - koniecznie go zaakceptuj

• Więc po zrobieniu wszystkich kroków aplikacja wciąż nie chce się uruchomić, Nic nie wyskakuje a po uruchomieni w menadżerze zadań są tylko te 2 aplikacje które niby działają w tle jednak nic sie nie dzieje, nawet uruchomienie jako administrator nie pomaga

• Niestety nadal nic nie dziala, link podany powyżej do zainstalowania czegoś nie działa tak jak i Ea app więc nie wiem do dalej mam zróbić

• tdkfast_PL's avatar
    tdkfast_PL
    3 years ago

Mam dokladnie takie same przypadki  zwiazane z EAappInstaller , koniec końców jak ogarnołeś temat ?

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,133 PostsLatest Activity: 56 minutes ago