EA App oraz strona nie łączy z serwerami
Witam, wczoraj zakupiłem grę BF4 poprzez Steama. Po zainstalowaniu gry niemiło się zaskoczyłem, że wasza aplkacja postanowiła tak po prostu przestać działać. No nie ukrywam, początkowo myślałem, że to u mnie coś net tnie, ale no niezbyt, bo jeżeli KAŻDA możliwa strona internetowa mi działa szybko i sprawnie, ale wasza strona na kilku przeglądarkach się nie ładuje, a aplikacja EA App nie pozwala mi się zalogować bo wyskakuje informacja, że nie mogę się połączyć z serwerami, to jednak chyba nie moja wina 🙂)) Teraz ja się pytam, jak mam się niby dobrać do mojej biblioteki gier na koncie? Kiedy postanowicie naprawić swoje usługi? Zrobiłem dzisiaj już na spokojnie WSZYSTKIE możliwe kroki jakie wyczytałem od waszego "supportu" oraz porad ludzi z internetu, resetowałem router z 5 razy, aplkacje przeinstalowywyałem z 3 razy z czego za ostatnim razem musiałem wykonać wymuszone odinstalowanie bo was program do odinstalowywania nawet nie chciał łaskawie się odpalić. Komputer też za każdym razem odpalałem ponownie, nawet w antywirusie wyłączyłem zaporę żeby nie usłyszeć powszechnej porady "wyłącz tymczasowo program antywiurosowy" i nadal nic. Więc pytanie, kiedy będę mógł zagrać w gry za która zapłaciłem? Aplikacja jeszcze działała (jako tako) w grudniu, od tamtej pory na moim komputerze nie zaszło za wiele zmian a już na pewno nie posiadam szkodliwego opragromawania czy problemów z internetem. Jakieś rady może? Albo powiedzcie kiedy w końcu całkowicie zrezygnujecie z tych launcherów których NIKT nie lubi bo nie działają jak powinny. Pozdrawiam i liczę na szybką pomoc albo jednoznaczną odpowiedź kiedy naprawicie serwery bo czytam na downdetetctorze że dużo osób ma te problemy, tak całkiem bardzo dużo, bo chciałbym dzisiaj zagrać w tego battlefielda.