ku1222Seasoned Newcomer4 months agoEa Fc 26 nie działaWitam. Dziś o 14 można grać juz w ea fc 26 jednak ea app odmawia dostępu do gry ....
Featured PlacesEA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 2 hours ago1,661 Posts
EA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 2 hours ago1,661 Posts
Recent DiscussionsWłamali mi sie na konto FC 26 prawdopodobnie handel monetami w UT Witam. Nie korzystałem z konsoli ok 3mc. W tym czasie ktoś mi sie włamał na konto i handlował monetami w nie legalny sposób.... Jak to jest wogole możliwe?? Czemu EA nie ma żadnych zabezpieczeń? Cze...Konto EA Witam zwracam się z zapytaniem co mam zrobić jeżeli adres e-mail na którym zostało założone konto EA został usunięty a był niestety przypisany do konta Xbox i nie mogę teraz zweryfikować się. ZHAKOWANE KONTO! ODZYSKIWANIE. Piszę post dla osób, które tak jak Ja potrzebują pomocy w odzyskaniu swoich kont ORIGIN/EA. Do dnia dzisiejszego walczyłam z odzyskaniem konta na chatcie z pomocą EA, które zostało zhakowane. Na wstę...Fifa zawieszenie komputera Kupiłem nowy bardzo dobry komputer włączam fife i po paru minutach cały się zawiesza. Czy ktoś miał podobne sytuację? Jak tak to jak to rozwiązać? Nie przychodzące wiadomości na maila Cześć, od jakiegoś czasu zmagam się z problemem nie przychodzących wiadomości na maila przy np. sytuacji gdzie system wysyła mi kod potwierdzający do logowania, ale wiadomość nigdy nie dociera. Mam p...