Forum Discussion

Swid3Rv1's avatar
Swid3Rv1
Rising Traveler
3 months ago

EA USUWA SOBIE GRY JAK IM SIE PODOBA Z BIBLIOTEKI GRACZY

WITAM WIDZE ZE ABURD W TEJ FIRMIE GONI ABSURD , MIANOWICIE , JESZCZE DZISIAJ BYL WIDOCZNY WATEK ODNOSNIE LUDZI KTORYM TA POZAL SIE BOZE FIRMA POUSUWAŁA Z BIBLIOTEK GRY , GLOWNIE CHODZILO O FC 26. CO NAJLEPSZE MNIE TEZ TO DOTKNELO , I GRA ZNIKNELA MI Z BIBLIOTEKI I TEZ BYLA TO FC 26. FC 24 KTORA ROK TEMU KUPILEM ROWNIEZ NA ENEBA ZOSTAŁA NIERUSZONA ! ! ! ZABRALI MI TYLKO FC 26. KU MOJEMU ZDZIWIENIU, WSZEDŁEM WLASNIE PRZED CHWILA NA EA APP A TAM  HIT ! ! ! TWOJA BIBLIOTEKA JEST PUSTA CZYLI FC 24 ROWNIEŻ USUNELI MI Z BIBLIOTEKI. PYTAM SIE CO TO K..... MA BYĆ ?TA FIRMA TO JAKIS SCAM. WCHODZĄ SOBIE I BEZ ZADNYCH KONSEKWENCJI USUWAJA LUDZIOM GRY ZA KTORE ZAPLACILI JAK IM SIE PODOBA. CHCIALBYM WYSLUCHAĆ JAKIEGOS GENIUSZA PRACUJACEGO W TEJ SMIESZNEJ FIRMIE , CO TU SIE OD....LA ! ! ??? CHCIAŁBYM JAKIŚ WYJAŚNIEŃ  ! ! ! JAKO KONSUMENT !!! 

17 Replies

• Matiolek2's avatar
    Matiolek2
    Seasoned Newcomer
    3 months ago

Też od dzisiaj nie mam FC26. Chętnie dołącze do zbiorowego pozwu/protestu/zgłoszenia

• adaso321's avatar
    adaso321
    Rising Newcomer
    3 months ago

tez nie moge grac w Fc26 zacznijcie cos z tym robic bo to sie w glowie przewraca co tu sie  dzieje 

• Kasują posty, zero jakiekolwiek komunikatu, podania przyczyny dlaczego gry zostały skasowane,  nie wiadomo czy to błąd i czy wrócą czy celowe działanie. No skasowaliśmy gry i elo, pora na csa 

• WacHa1609's avatar
    WacHa1609
    Rising Newcomer
    3 months ago

Siema ten sam problem dziś wchodzę i nie mam gry w bibliotece wyskakuje komunikat dostęp do gry wyłączony lub usunięty żenada klucz z eneba przez tydzień działał dziś chce sobie popykać a tu takie coś 

• 6HitoShi9's avatar
    6HitoShi9
    Seasoned Newcomer
    2 months ago

ten sam problem fc 26 grałem miesiąc dziś nie mam jej w bibliotece

• Mam ten sam problem, po paru tygodniach gry, jak zakupiłem na enebie ea key do fc 26 z dnia na dzien gra mi po prostu znikneła bez zadnego sladu/informacji

Featured Places

Node avatar for EA app Problemy techniczne i błędy

EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 15 hours ago
1,625 Posts