19761978krisNewcomer7 months agoFc25 ultimate team punkty Sp sezon 8Witam, gram w fc25 ultimate team, od tygodnia nie są dodawane punkty SP SEZON 8, czy ktoś ma ten sam problem, lub wie jak mi pomóc Dzięki
Featured PlacesEA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 7 hours ago1,668 Posts
EA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 7 hours ago1,668 Posts
Recent DiscussionsProblem z fc 25 i 24 Mam MSI Sword 17HX gra się włącza na chwilę ale zanim włącze mecz wywala mnie do pulpitu. Anticheat był naprawiany przeinstalowywany, sprawdzana spojność wyjątki do atywirusa i zapory dodane czyli ws...Problem z weryfikacją wieku Witam, mam problem z kontem EA. Po zmianie hasła i ponownym zalogowaniu pojawia się komunikat: "Aby przestrzegać lokalnych przepisów, musimy sprawdzić Twój wiek, zanim będziesz mieć możliwość kupieni...zmiana maila Dzień dobry Piszę z zapytaniem, mam pewien problem Mail na który zostało założone konto został usunięty (włamali się na konto poczty i pocztawp zadecydowała o usunięciu konta). Jak teraz ustawić no...problem z pobraniem gry do biblioteki Dzień dobry otrzymany kod pozwala mi wybrać wersje językową gry a potem pokazuje że jest błędny Brak zakupionej gry w bibliotece Dzień dobry, zakupiłam grę. Dostałam informacje z potwierdzona płatnością, ale pomimo upływu czasu, nie mam dostępnej gry w bibliotece. Czy jakoś można temu zaradzić?