19761978krisNewcomer10 months agoFc25 ultimate team punkty Sp sezon 8Witam, gram w fc25 ultimate team, od tygodnia nie są dodawane punkty SP SEZON 8, czy ktoś ma ten sam problem, lub wie jak mi pomóc Dzięki
Featured PlacesEA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 8 hours ago1,742 Posts
EA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 8 hours ago1,742 Posts
Recent DiscussionsProblem z pobraniem gry Mam Xbox Game Pass na PC, połączyłem konto EA z kontem Xbox i chciałem pobrać EA Sports FC 25. Problem w tym, że kiedy klikam „zainstaluj”, przenosi mnie do aplikacji EA app i tam mam tylko opcję kup...Wreckfest - Problem z samochodami z DLC Zwracam się z prośbą o pomoc w rozwiązaniu problemu desynchronizacji uprawnień dotyczącego moich dodatków DLC do gry Wreckfest. Dodatki te zakupiłem kilka lat temu na platformie Origin. Po przymusowe...simcity nie działa na aplikacji na mac kupiłem wersje na Mac i w aplikacji pokazuje, że Dos†ępne tylko na windows. o co chodzi? EA FC 26 - problemy techniczne Witam, Chciałbym zgłosić ponownie problem z grą EA FC 26. Po aktualizacji wróciły ponownie problemy z opóźnieniem w grze czy to Division Rivals czy Fut Champions. Próbowałem z V-sync i wyłączone, al...Język Gry W Grze którą dodałem do biblioteki zakupioną w serwisie Kinguin nie ma polskiej wersji instalacyjnej. Czy jest możliwość dodania/odblokowania tak bogatej funkcji dla jak najlepszej rozgrywki ?