Forum Discussion

NorbiPL2012's avatar
4 years ago

Gra nie chce się uruchomić.

Gra nie chce się uruchomić. 

Podczas prób uruchomienia gry FIFA 22 od paru dni wyskakuje błąd "Nie masz do tego dostępu" . Posiadam grę od premiery i zagrałem w nią już około 160godzin.

8 Replies

• Próbuję włączyć grę i wyskakuje mi " Nie masz do tego dostępu, Ta gra mogła zostać pobrana na twoje urządzenie przez innego użytkownika". Oczywiście posiadam grę a na koncie mam napisane, że posiadam grę. Pomocy. Wcześniej wszystko działało normalnie

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 years ago

Hej @NorbiPL2012 @ciupomotink 

Dzięki za Wasze zgłoszenia. 

Czy gra pochodzi z subskrypcji EA Play, czy została przez Was kupiona jako oddzielny produkt?

Na jakiej platformie pojawia się opisany przez Was problem? 

• Dzień dobry, mam ten sam problem ze wszystkimi pobranymi dotąd grami (FIFA21, BF2042, SW Squadrons). Mam abonament w ramach XBOX PASS na PC. Bardzo proszę o wsparcie. 

• doncoyotepl's avatar
    doncoyotepl
    4 years ago

Komunikat:

Gry były zainstalowane we wskazanej przeze mnie niestandardowej lokalizacji na innej partycji ale dotąd nie było problemu i gry były aktualizowane.

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 years ago

Dzięki za odpowiedź @doncoyotepl 

Spróbuj proszę pobrać Apex Legends (jest to darmowa gra), poczekaj aż gra się zainstaluje, po czym pobierz inny dowolny tytuł przy którym pojawiał się problem. 

• Inne rozwiązania? Odpalam grę na steamie, więc automatycznie powinna się tam pojawić, ale zamiast to wyskakuej ten błąd...

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,355 PostsLatest Activity: 2 days ago