Forum Discussion

Kemonox's avatar
Kemonox
Rising Novice
8 days ago
Solved

Gra nie pokazuje się w bibliotece EA po zakupie w Steam (konta są połączone)

Mam problem i potrzebuję pilnej pomocy (próbowałam ogarnąć to sama i chce mi się już płakać przez to) Więc tak, kupiłam grę na Steam - Dragon Age: Origins Ultimate Edition i trzy pozostałe gry z Dra...
  • EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    2 days ago

Hej Kemonox​ 

No dobra, czyli DAO nie musi byc otwierane przez EA app, DA: Strażnik Zasłony też? (Ta gra również sie nie pokazuje)

Dokładnie tak, Dragon Age Origins jest starszą grą, której oddzielna dystrybucja miała miejsce również na Steam(przed czasami "panowania" ;) EA app). Strażnik zasłony z kolei działa w nieco inny sposób, gdzie na Twoim komputerze w tle uruchamia się tylko mała część aplikacji EA app, która umożliwia uruchomienie gry z poziomu Steam, bez gry w bibliotece EA app. 

Pokazują mi sie poprzednie zapisy z innych czesci Dragon Age, ale nie mam zapisów z DAO i Strażnika Zasłony 

Strażnik Zasłony nie wykorzystuje Dragon Age Keep całkowicie. Keep była aplikacją przeznaczoną do importowania decyzji dla gry DA:Inquisition. W najnowszej częśco gry przy rozpoczynaniu gry za pomocąkart tarota możesz odzwieciedlić swoje decyzje z poprzedniej części. 

Jeśli chodzi o Dragon Age Origins, to swoje wybory dla tej gry musisz wprowadzić manualnie w Keep. 

Featured Places

Node avatar for EA app Problemy techniczne i błędy

EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 20 hours ago
1,696 Posts