Gra się nie uruchamia czarne okno wraca do ea app
Problem pojawił dość dawno jakieś +/- 3 miesiące temu gra została zakupiona na ea app na premierę i od tego czasu chodziła (zagrałem w nią 140h) Próbowałem ją naprawić tak jak zalecały poradniki na forum gdy pojawia się problem z włączeniem gry nic to nie dało pobranie gry od zera razem z app ea też zero efektu nawet zmiana dysku na inny czysty po formacie. Gra też nie działa z mojego konta na drugim komputerze gdzie (innego konto działa bez problemu)
Gra się zatrzymuję i crashuje zawsze w tym samym miejscu czyli program zaczyna stratować i pojawia się czarne okno (z napisem eafc26) i napis znika chwile ekran stoi myszka crashuje się na środku kilka sek i ekran gaśnie i wraca do ea app bez żadnego błędu lub komunikatu.
Proszę o szybki kontakt lub szybko naprawę tego problemu.
Dzięki za zgłoszenie Keczup99
Czy w ostatnim czasie gra zawiesiła się podczas ładowania? Prawdopodobnie problem związany jest z uszkodzonym plikiem zapisu przechowywanym w chmurze.
Spróbuj poniższych kroków:
- Kliknij ikonę "hamburgera" w lewym górnym rogu i wybierz tryb offline
- Przejdź do folderu ustawień gry -
C:\Użytkownicy\Twoja_Nazwa_Użytkownika\AppData\Local\EA Sports FC 26
i zmień jego nazwę, lub usuń go - Wyczyść pamięć podręczną aplikacji EA app (upewnij się, że masz dostęp do maila oraz weryfikacji dwuskładnikowej) Wyczyść pamięć podręczną, aby rozwiązać problemy ze swoimi grami
- Po ponownym uruchomieniu komputera uruchom EA app jako administrator (pozostań nadal w trybie offline)
- Włącz EA FC 26
- Pozwól grze stworzyć nowe pliki profilu
- Jeśli gra uruchomi się - wyłącz ją i wróć do EA app
- Przejdź do trybu online
- Otrzymasz komunikat o niezgodności plików - koniecznie wybierz plik lokalny