Forum Discussion

dzikus30's avatar
dzikus30
Rising Newcomer
3 months ago

Jak odnaleźć zainstalowane gry w ea app po zmianie litery dysku

Witam 

Mam następujący problem. Korzystam z komputera z systemem Windows 11.Posiadam dość duża biblioteke gier EA. Aktualnie na omawianym komputerze mam zainstalowanych sporo gier EA. Problem polega na tym, że gry zainstalowane są  na dysku USB. Nie wiem dlaczego tak do końca, ale system zmienił mi literę przypisaną do tego dysku, być może przy korzystaniu z innych okazyjnych kluczy USB. Literę dysku na  pierwotną musiałem zmienić z uwagi na fakt, że inny launcher konkurencji nie widział zainstalowanych gier. Naprawa sytuacji w konkurencyjnym launcherze spowodowała, że launcher ea app nie widzi gier zainstalowanych na dysku i nie mogę ich uruchomić. Ponowna ich instalacja nie wchodzi w grę gdyż korzystam z łącza mobilnego. Próbowałem re- instalacje ea app oraz wyczyszczenie cache z zakładki pomoc jak również przypisanie aktualnej ścieżki dysku z folderem docelowym nic nie pomogło. Przy próbie ponownej instalacji . Launcher mimo wybrania tego samego folderu z daną grą nie naprawia jej tylko pobiera od początku.

No RepliesBe the first to reply

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,423 PostsLatest Activity: 4 hours ago