Forum Discussion

vesuvianite1's avatar
3 years ago
Solved

Jak zmienić język w The Sims 3?

Witam,

Czy ktoś może wie jak zmienić język w Sims 3 i czy w ogóle jest to możliwe? Grałam do tej pory po angielsku, bo w Originie zmiana języka była możliwa po prostu w ustawieniach gry, lecz teraz, w EA app, nie mogę znaleźć takiej funkcji. Byłabym bardzo wdzięczna za wszystkie podpowiedzi 🙂

• Przypadkowo udało mi się znaleźć rozwiązanie - jest nim zainstalowanie gry od nowa. Przed rozpoczęciem instalacji EA app spyta nas, w jakim języku życzymy sobie zainstalować grę.

5 Replies

• kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    3 years ago
    @vesuvianite1

Otwórz aplikacje i kliknij trzy kreski w lewym górnym rogu ekranu
    Wybierz > Ustawienia > Aplikacja - tam jest opcja zmiany języka - ale czy to zadziała dla TS3 nie mam pewności
  • Przypadkowo udało mi się znaleźć rozwiązanie - jest nim zainstalowanie gry od nowa. Przed rozpoczęciem instalacji EA app spyta nas, w jakim języku życzymy sobie zainstalować grę.

• Ja tam w rejestrze zawsze grzebałem ale to dla zaawansowanych bo jedną rzecz zrobisz nie tak albo nie w tym miejscu i możesz mieć po systemie

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,420 PostsLatest Activity: 6 hours ago