Jak zunlinkować konta na zbanowanym EA
witam, kilka miesięcy temu moje konto na EA zostało zhackowane, przez co dostałem bana na apex legends, gdy próbowałem zgłosić appeal odnośnie tej sytuacji nagle na drugi dzien moje całe konto ea zostało zbanowane, mam ciągle dostep do tego konta ale nie moge zmienic maila ktore jest zmienione przez hackera, i teraz problem jest taki ze przez to ze moje konto jest perma zbanowane, nie mogle wyslac zadnego appeala z niego, oraz przyciski do zunlinkowania swieca sie na szaro i nie działają, nie moge zunlikować steama, twitcha, amazona, google oraz xboxa, czy wie ktoś jak to ogarnąć, poniewaz nie moge teraz zlinkować mojego nowego konta ea ze steamem
Jeśli podejrzewasz, że doszło do naruszenia bezpieczeństwa Twojego konta, skontaktuj się z nami bezpośrednio poprzez czat a w międzyczasie i w miarę możliwości wykonaj jak najszybciej te kroki.
Otwórz ten link w nowym oknie incognito a następnie wybierz opcję Kontynuuj bez logowania. Po wpisaniu danych (imię, nazwisko, email, temat) pojawi się możliwość kliknięcia opcji Czatuj z nami...