Forum Discussion

Lojka6864's avatar
Lojka6864
Rising Rookie
11 months ago
Solved

kod weryfikacyjny

mam taki problem, że kod do weryfikacji konta nie przychodzi mi na maila, wysłałam na support, że mi właśnie to nie działa, a powiadomienie na pocztę mi poszło, że wysłałam problem. wiadomo jak to rozwiązać zanim mi odpiszą, o ile w ogóle?

• nie wiem jak u Ciebie to wygląda, ale u mnie po entym wysłaniu tej sprawy, kiedy zostawiłam tę samą stronę włączoną (wsm z czystego przypadku), zamiast przejść od razu do "moich spraw" i czekać na maila, czy jakąkolwiek odpowiedź od nich (no bo skąd miałam wiedzieć, jak to ma wyglądać), to po kilku minutach pojawiło się okienko z chatem w prawym dolnym rogu na tej stronie. i była w nim możliwość rozmowy z supportem (co prawda odpowiadał raz na kilka minut i używał tłumacza google, przez co nie każda wypowiedź była zrozumiała, ale się dało xd). odzyskałam już dostęp do konta, szkoda tylko, że zakomunikowanie jak ma wyglądać rozmowa z supportem jest takie słabe i nieintuicyjne, i że na forum, gdzie pytam się jak ma to wyglądać nikt z EA NIE ODPOWIADA na pytanie, tylko świadomie omija ten wątek :)) ta firma to nieśmieszny żart. zamiast pomóc swoim użytkownikom, to mają ich w gdzieś, mimo że odpowiedź może być oczywista.

6 Replies

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    11 months ago

Cześć!  
    Jeśli nie otrzymujesz kodów weryfikacyjnych, możesz użyć kodu zapasowego . Jeśli nie masz żadnych kodów zapasowych lub nie masz dostępu do e-maila powiązanego z Twoim kontem, skontaktuj się z naszym zespołem pomocy.

Pomogą Ci zaktualizować e-mail lub dodać dodatkowy adres e-mail do Twojego konta.  Oto jak możesz się z nimi skontaktować:  Jak uzyskać pomoc dotyczącą konta EA?

• Lojka6864's avatar
    Lojka6864
    Rising Rookie
    11 months ago

napisałam do supportu, ale nie dostałam żadnej odpowiedzi, a w sekcji "moje sprawy" ma ten problem status "rozwiązany", mimo że nic do mnie nie przyszło, a kody nadal nie przychodzą 🙃

• to jedyne co dostałam od ea w ostatnich dniach na maila, więc normalnie powinien działać, dlatego nie rozumiem czemu kody nie przychodzą

• znowu :) czy dostanę jakąkolwiek odpowiedź, albo rozwiązanie?

• WS1715X's avatar
    WS1715X
    Rising Newcomer
    11 months ago

Mam podobny problem, od dwóch lat próbuje nawiązać kontakt z EA w sprawie tego że nie mam dostępu do e-maila na które wysyłają mi potwierdzenie tożsamości. Moje pieniądze i gry poszły w las.

• Lojka6864's avatar
    Lojka6864
    Rising Rookie
    10 months ago

nie wiem jak u Ciebie to wygląda, ale u mnie po entym wysłaniu tej sprawy, kiedy zostawiłam tę samą stronę włączoną (wsm z czystego przypadku), zamiast przejść od razu do "moich spraw" i czekać na maila, czy jakąkolwiek odpowiedź od nich (no bo skąd miałam wiedzieć, jak to ma wyglądać), to po kilku minutach pojawiło się okienko z chatem w prawym dolnym rogu na tej stronie. i była w nim możliwość rozmowy z supportem (co prawda odpowiadał raz na kilka minut i używał tłumacza google, przez co nie każda wypowiedź była zrozumiała, ale się dało xd). odzyskałam już dostęp do konta, szkoda tylko, że zakomunikowanie jak ma wyglądać rozmowa z supportem jest takie słabe i nieintuicyjne, i że na forum, gdzie pytam się jak ma to wyglądać nikt z EA NIE ODPOWIADA na pytanie, tylko świadomie omija ten wątek :)) ta firma to nieśmieszny żart. zamiast pomóc swoim użytkownikom, to mają ich w gdzieś, mimo że odpowiedź może być oczywista.

Featured Places

Node avatar for EA app Problemy techniczne i błędy

EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 3 days ago
1,613 Posts