Forum Discussion

Lojka6864's avatar
Lojka6864
New Rookie
8 days ago

kod weryfikacyjny

mam taki problem, że kod do weryfikacji konta nie przychodzi mi na maila, wysłałam na support, że mi właśnie to nie działa, a powiadomienie na pocztę mi poszło, że wysłałam problem. wiadomo jak to rozwiązać zanim mi odpiszą, o ile w ogóle?

5 Replies

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    8 days ago

Cześć!  
    Jeśli nie otrzymujesz kodów weryfikacyjnych, możesz użyć kodu zapasowego . Jeśli nie masz żadnych kodów zapasowych lub nie masz dostępu do e-maila powiązanego z Twoim kontem, skontaktuj się z naszym zespołem pomocy.

Pomogą Ci zaktualizować e-mail lub dodać dodatkowy adres e-mail do Twojego konta.  Oto jak możesz się z nimi skontaktować:  Jak uzyskać pomoc dotyczącą konta EA?

• Lojka6864's avatar
    Lojka6864
    New Rookie
    7 days ago

napisałam do supportu, ale nie dostałam żadnej odpowiedzi, a w sekcji "moje sprawy" ma ten problem status "rozwiązany", mimo że nic do mnie nie przyszło, a kody nadal nie przychodzą 🙃

• to jedyne co dostałam od ea w ostatnich dniach na maila, więc normalnie powinien działać, dlatego nie rozumiem czemu kody nie przychodzą

• znowu :) czy dostanę jakąkolwiek odpowiedź, albo rozwiązanie?

• Mam podobny problem, od dwóch lat próbuje nawiązać kontakt z EA w sprawie tego że nie mam dostępu do e-maila na które wysyłają mi potwierdzenie tożsamości. Moje pieniądze i gry poszły w las.

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,140 PostsLatest Activity: 7 hours ago