kod weryfikacyjny
mam taki problem, że kod do weryfikacji konta nie przychodzi mi na maila, wysłałam na support, że mi właśnie to nie działa, a powiadomienie na pocztę mi poszło, że wysłałam problem. wiadomo jak to rozwiązać zanim mi odpiszą, o ile w ogóle?
nie wiem jak u Ciebie to wygląda, ale u mnie po entym wysłaniu tej sprawy, kiedy zostawiłam tę samą stronę włączoną (wsm z czystego przypadku), zamiast przejść od razu do "moich spraw" i czekać na maila, czy jakąkolwiek odpowiedź od nich (no bo skąd miałam wiedzieć, jak to ma wyglądać), to po kilku minutach pojawiło się okienko z chatem w prawym dolnym rogu na tej stronie. i była w nim możliwość rozmowy z supportem (co prawda odpowiadał raz na kilka minut i używał tłumacza google, przez co nie każda wypowiedź była zrozumiała, ale się dało xd). odzyskałam już dostęp do konta, szkoda tylko, że zakomunikowanie jak ma wyglądać rozmowa z supportem jest takie słabe i nieintuicyjne, i że na forum, gdzie pytam się jak ma to wyglądać nikt z EA NIE ODPOWIADA na pytanie, tylko świadomie omija ten wątek :)) ta firma to nieśmieszny żart. zamiast pomóc swoim użytkownikom, to mają ich w gdzieś, mimo że odpowiedź może być oczywista.