Forum Discussion
Witam.
Stosowałem to wcześniej ale nie zadziałało. Mimo to zrobiłem to ponownie.
Dla EA app dodałem opcje "Uruchom ten program jako administrator"
Dla danej gry którą che uruchomić Zrobiłem to samo.
Rezultat bez zmian.
Niektóre gry się uruchamiają bez problemu a są gry, które wywalają ten komunikat. O dziwo seria C&C sypie się prawie cała.
Dodam, że seria C&C była tylko i jest tylko na Origini EA.
Steam - jest ale tam nie mam serii C&C tylko na EA
Gry działały normalnie potem zaczęło się sypać. Chciałme zagrać w C&C Tyberian sun. I pojawił siępierwszy raz ten komunikat. Zgłosiłem błąd i o dziwo po 4 dniach udało się uruchomić grę. Po 2 dniach padło i tak do tej pory.
Cześć, @Krek15 trochę trudno go znaleźć, ale jest cały (anglojęzyczny) dział poświęcony serii C&C tutaj:
https://answers.ea.com/t5/Command-Conquer-Games/bd-p/cc-tiberium-alliances
być może tam znajdziesz więcej informacji.
Wybacz moją ignorancję - nigdy nie grałam w C&C i nie znam serii, ale w jednym z wątków dot. Remastered Edition (https://answers.ea.com/t5/Command-Conquer-Games/Workaround-C-amp-C-Remastered-Failed-to-launch-start-as/m-p/12319232/highlight/true#M46731) proponują, żeby we właściwościach gry dodać komendę NOSPLASHPRELOAD lub -NOSPLASHPRELOAD Może to pomoże?
- 3 years ago
Witam serdecznie
Niestety nic nie działa.
Co gorsza są gry poza serii C&C i ta sama sytuacja,
Sprawa nie tyczy się tylko gier Command Conquer i ich kolekcji ale i innych gier jakie mam w swojej bibliotece.
Są gry co się uruchamiają i są gry które wołają ten sam komunikat. Są też gry które uruchamiają się normalnie i z serii C&C i poza niej.
Chyba nic z tym nie da się zrobić. Mam gry widmo tylko z nazwy za które zapłaciłem nie małe pieniądze jak na tamte czasy. Co gorsza EA spada na psy- widzą tylko kasę. Mają portal na którym oferują gry ale nie robią nic kiedy pojawia się problem.
Co lepsze jedyną pomoc jaką oferują to forum użytkowników czyli zwala wszystko na kupujących gry na zasadzie niech sami szukają i nich sami sobie radzą - czyli mają nas w dup**e.
Serio słabo to wszytko wygląda. Trzeba przejść na konkurencyjny system i tam kupować gry. W sumie dobrze, że części tych gier klasycznych mam jeszcze na nośnikach DC-DVD gdzie nie robi się aktywacji internetowych. Minus wołają dosa. Na szczęście mam kompy pod pod win 95,98, xp i tak dalej.
Na portalu YT znajomego z niemieć będziemy chcieli zrobić materiał o EA . On też jest z podobnym problemem i mimo zgłoszeń zero reakcji. Jego portal YT obserwuje ponad 5 miliony ludzi z całego świata i zrobimy EA niezłą antyreklamę.
To śmieszne, że na Origin mimo ze wolny i nudny to tam wszytko działało a na EA już nie. EA udowodniło ,że można spier****ć coś co nie było najlepsze ale dobre.
Dzięki za pomoc.
Choć to nic nie dało wiem, że się staraliście. Mam nadzieje,że nie natraficie na podobny problem co mój ze swoją nową grą. Bo też będziecie mieć gry widmo.
Temat zostawiam może ktoś kiedyś będzie miał podobny zonk to coś to pomoże lub wrzuci rozwiązanie.
Aż dziw, że chciałem kopić kilka gier ale teraz poszukam ich w innym miejscu.
Na EA nie warto kupować bo tylko wiecznie problemy i problemy. Pozdrawiam
About EA app Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 22 hours ago
- 24 hours ago
- 2 days ago
- 2 days ago