Forum Discussion

Rysieksbc52's avatar
2 years ago

Kontakt z EA

Utraciłem dostęp do adresu e-mail. Chciałbym go zmienić, posiadam kody gry etc… Jak skontaktować się z waszą śmieszną firmą, w którą wpakowałem pieniadzę, a czekam na śmiesznym Live chacie ponad godzinę, infolinia zamknięta, e-mail też…

Prosiłbym chociaż aby jakiś szanowny pracownik odpowiedział mi normalnie a nie formułką kopiuj-wklej do waszego dennego FAQ, w którym jak klikam odpowiedz iż nie posiadam dostępu do e-mail to dostaje odpowiedź zaloguj się z powiązanym kontem lub link do ea help, gdzie byłem na tej stronie już 20 razy w ciągu najbliższej godziny…

3 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @Rysieksbc52 

Niestety poprzez forum nie będziemy w stanie pomóc w problemach związanych z kontem EA.  

W tym wypadku zalecam próbę odzyskania dostępu do maila. Jeśli okarze się to niemożliwe, wówczas warto skontaktować się z nami poprzez czat, w celu zaktualizowania danych konta EA.

Kliknij ten link by porozmawiać z nami bezpośrednio poprzez czat (linia telefoniczna nie jest już dostępna).

Pozdrawiam serdecznie,

_Kalina

• Powiedz mi jak, skoro nie widzę opcji chat, a macie tak wszystko nieudolnie skonstruowane, że nawet starej sprawy nie mogę zamknąć… Przecież jeśli zaraz ktoś kto zdobył mojego maila ogarnie że może od tak sobie wejść i pozmieniać dane na EA to by to zrobił bo z wami nawet się nie da skontaktować… Powiedzcie jak to jest, ze tylko z waszą firmą spośród tych czołowych są cyrki…

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Mam nadzieję, że dzięki poniższej instrukcji uda Ci się już niebawem połączyć z nami poprzez czat. Najlepiej wykonaj kroki w nowym oknie incognito, na innym urządzeniu np. PC, lub w innej przeglądarce, jeśli wcześniej te same kroki nie umożliwiły skontaktowania się z nami.

1. Przejdź na stronę help.ea.com

2. Wyszukaj grę lup produkt> wyszukaj EA Account

3. Kliknij ZOBACZ WSZYSTKIE TEMATY POMOCY

4. Wybierz temat Potrzebuję pomocy z zalogowaniem się na konto EA

5. Wybierz opcję Kontynuuj bez logowania

6. Kliknij ROZPOCZNIJ ROZMOWĘ

Featured Places

Node avatar for EA app Problemy techniczne i błędy

EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 4 minutes ago
1,656 Posts