Forum Discussion

Oliwia14200's avatar
2 years ago
Solved

Konto lub odzyskanie kodów

Witam mam problem od kilku miesięcy z odzyskaniem starego konta na Origin.

Na starym koncie mam e-mail który został usunięty przez Onet przez dlugi czas nie użytkownika ( nie ma możliwości go odzyskania ) 

Ea " pomaga " mi odzyskać konto poprzez pytania np kiedy była zakupiona jakaś gra lub dane które podałam podczas założenia konta na Origin. 
Nie jestem w stanie podać tych danych bo ich porostu nie pamietam zakładałam konto z pomocą osoby dorosłej a sama byłam dzieckiem wiec nie mam szans odpowiedzieć na ich pytania. Mam wszytskie gry kupione pudełkowe i nie mogę ich zainstalować na nowym koncie bo " kod z pudełka został już zużyty "

Ma ktoś jakiś pomysł jak mogę odzyskać stare konto lub odzyskać " wykorzystane kody " żebym mogła je zainstalować na nowym koncie ?  

• Witaj

Tylko po pytaniach weryfikacyjnych możesz dostać dostęp do konta takie procedury zabezpieczeń. Kody są przypisane do starego konta nie można przypisać je na nowym koncie ale zazwyczaj wszystko można odzyskać.

Trzeba kontaktować się bezpośrednio z suportem EA innej opcji nie ma.

Jak skontaktować się z doradcą EA? - Answer HQ  

2 Replies

• Witaj

Tylko po pytaniach weryfikacyjnych możesz dostać dostęp do konta takie procedury zabezpieczeń. Kody są przypisane do starego konta nie można przypisać je na nowym koncie ale zazwyczaj wszystko można odzyskać.

Trzeba kontaktować się bezpośrednio z suportem EA innej opcji nie ma.

Jak skontaktować się z doradcą EA? - Answer HQ  

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Oznaczyłam odpowiedź @SylwesterSpalony jako rozwiązanie.

@Oliwia14200 Spróbuj jeszcze porozmawiać z osobą, która pomagała założyć Twoje konto - być może uda się ustalić więcej informacji potrzebnych do weryfikacji konta EA.

Powodzenia 🤞

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,427 PostsLatest Activity: 16 hours ago