Forum Discussion

MatoFantom's avatar
MatoFantom
Rising Newcomer
2 months ago
Solved

Kradzież Włamanie

Witam
Wczoraj przez aplikację FC Companion zakupiłem Fifa pointsy za około 300zł do tego opłacam co miesiąc EA Play Pro 85 zł , dzisiejszego ranka gdy wszedłem na aplikację FC companion na moim koncie 21 kart zostało wystawione na listę transferową , wygląda to jakby ktoś okradł konto gdyż karty sprzedane były opłacone. Straciłem 21 kart wartych dużo coinsow i prawdziwych pieniędzy wysyłam przykładowe  zdjęcie  gdyż nawet nie wiem jak dokładnie opisać zaistniałą sytuację zdarzyło się to już drugi raz...  Zdjęć z konta mam więcej i z gry i z aplikacji zjestem bezradny bo nic nie mogę z tym zrobić żeby cofnąć ktoś się włamał i okradł mnie ze zdobytych rzeczy.I nic z państwa strony nie było zrobione w tamtej sprawie. CZEKAM NA WYJAŚNIENIA I REKOMPENSATĘ. Uważam że wartości kart są bardzo duże. 
hasło na koncie zmieniłem od razu gdy się dzisiaj zalogowałem.

• Hej MatoFantom​ 

Jeśli podejrzewasz, że ktoś dostał się na Twoje konto zacznij od zmiany adresu email przypisanego do Twojego konta EA, następnie zmień hasło na silne, nigdy wcześniej nie używane hasło i włącz dwustopniowąweryfikację logowania (idealnie poprzez aplikację). Następnie z poziomu panelem zarządzania swoim kontem EA wygeneruj nową listę kodów zapasowych. 

Więcej na temat bezpieczeństwa konta EA znajdziesz tutaj: 

Jak zadbać o bezpieczeństwo swojego konta EA

Po wykonaniu tych kroków skontaktuj się z nami poprzez czat, byśmy mogli sprawdzić czu uda się przywrócić utraconą zawartość:

Jak skontaktować się z doradcą EA?

2 Replies

• MatoFantom's avatar
    MatoFantom
    Rising Newcomer
    2 months ago

Czy ktoś się w ogóle zainteresuje problemem ? Czy nie obchodzą was gracze?

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Hej MatoFantom​ 

Jeśli podejrzewasz, że ktoś dostał się na Twoje konto zacznij od zmiany adresu email przypisanego do Twojego konta EA, następnie zmień hasło na silne, nigdy wcześniej nie używane hasło i włącz dwustopniowąweryfikację logowania (idealnie poprzez aplikację). Następnie z poziomu panelem zarządzania swoim kontem EA wygeneruj nową listę kodów zapasowych. 

Więcej na temat bezpieczeństwa konta EA znajdziesz tutaj: 

Jak zadbać o bezpieczeństwo swojego konta EA

Po wykonaniu tych kroków skontaktuj się z nami poprzez czat, byśmy mogli sprawdzić czu uda się przywrócić utraconą zawartość:

Jak skontaktować się z doradcą EA?

Featured Places

Node avatar for EA app Problemy techniczne i błędy

EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 15 hours ago
1,622 Posts