Myszka wychodzi poza ekran gry
Witam
Posiadam dwa monitory, ale w grze korzystam tylko z jednego. Moim problemem jest wychodzący kursor myszy po za okno gry "Star Wars Battlefront II" w trakcie grania. W grze zmieniałem rozdzielczości, tryby ("okno", "bez obramówki" i "pełne ekran"). Niestety to w niczym nie pomogło, dodatkowo często kursor myszy jest niewidoczny w samej grze i trzeba ją po kilka razy restartować, aby się pojawił. Również próbowałem metodą łopatologiczną, czyli odpiąłem całkiem drugi monitor i problem był ten sam (brak/ znikający kursor). Zauważyłem również, że przy dwóch monitorach i odpalonej grze na 1 monitorze nie ma sztywnych ograniczeń i kursor myszy swobodnie wychodzi poza obszar gry na drugi monitor. Dodam również, że sterowniki do karty graficznej mam najnowsze, karta graficzna ma niecały rok i w innych grach nie mam takiego problemu jak w "Star Wars Battlefront II".
Hej
Rozwiązaniem problemu było wyłączenie nakładki EA w grze oraz nakładki z aplikacji Discord. Dziękuję za udzielone porady :DPozdrawiam