Forum Discussion

magic9236's avatar
magic9236
Newcomer
4 days ago

need for speed unbound i EA nie działa

witajcie posiadam problem z ową grą nie wiem czemu tak się dzieje ale problem jest następujący kiedy gram w story mod wszystko działa normalnie mogę kupować samochody przerabiać je a także  nakładać winyle bez problemu ale kiedy tylko wchodzę w online zaledwie po jednym wyścigu wszystko się blokuje nie mam możliwości kupowania samochodów oraz ich przerabiania a także nakładania winyli wyświetla się jedynie komunikat "zakup nie udany" z początku myślałem że to problem z połączeniem z EA ale połączenie było stałe nie rozumiąc problemu zresetowałem aplikacje odinstalowałem i zainstalowałem gre jeszcze raz odłączałem i podłączałem się do sieci ale problem nadal występuje zgłosiłem problem do support ale nie sądzę że go naprawią ktoś mógł by mi pomóc? 

2 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 days ago

Hej magic9236​ 

Dzięki za opis. To mi wygląda na problem z synchronizacją danych online. 

• U innych graczy w podobnych sytuacjach najczęściej pomagało „odświeżenie” profilu online. Spróbuj wejść do online, rozegrać wyścig i po jego zakończeniu wyjść całkowicie do menu głównego gry, a potem wrócić do trybu online jeszcze raz.
    • Druga rzecz to zmiana garażu lub auta przed wejściem w kolejny wyścig - część graczy pisała, że to odblokowuje opcje zakupów.
    • Warto też sprawdzić, czy problem pojawia się zawsze po pierwszym wyścigu, czy tylko w konkretnych lobby - to może wskazywać na błąd sesji.
    • Na koniec zrób pełne odświeżenie: zamknij grę, uruchom ponownie platformę i zrestartuj router.

Jeśli dalej masz komunikat „zakup nieudany”, daj znać czy dotyczy wszystkich rzeczy (auta, winyle), czy tylko konkretnych.

Featured Places

Node avatar for EA app Problemy techniczne i błędy

EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 1 hour ago
1,761 Posts