Forum Discussion

Qba612's avatar
3 years ago
Solved

Nie można zrealizować kodu gry

Witam, kupiłem klucz do gry Mass Effect Legendary Edition i nie mogę dodać go do biblioteki gier. Sama aplikacja rozpoznaje i akceptuje kod, jednak przy finalizacji procesu występuje komunikat o nieprawidłowym kodzie. Podobnie jest na stronie, w zakładce "podaj kod produktu". Jest potwierdzenie zawartości ale po naciśnięciu "dalej", wyskakuje komunikat "Podczas przetwarzania Twojego żądania wystąpił błąd. Spróbuj ponownie później." Sam klucz musi być prawidłowy skoro rozpoznaje zawartość, a jeżeli byłby już wcześniej użyty, to informacja raczej byłaby inna. O co tu chodzi?

4 Replies

• Mam dokładnie to samo z tą samą grą. Też mi podaje informacje, że kod nieprawidłowy, mimo, że na początku odczytuje go jako poprawny. Klucz zużyty wyświetla inną informację, też to sprawdziłem. Problem z serwerami i przypisaniem regionów?

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Hej @RIXIKON123 

Również skontaktuj się z nami bezpośrednio, abyśmy mogli ustalić co jest przyczyną problemu.

Dane kontaktowe znajdziesz w moim wcześniejszym wpisie.

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,224 PostsLatest Activity: 5 hours ago