Forum Discussion

STAVO97's avatar
9 months ago
Solved

Nie mogę odistalować apki, ani jej otworzyć, zaistalować też się nie da.

Cześć,

Pewnego razu próbowałem usunąć z kompa apke EA i zacząłem usuwać jakieś pliki, zamiast poprawnie ją odistalować. Na dzień dzisiejszy za każdym razem jak otwieram apkę Xbox, przy próbie nawiązania kontaktu z EA APP, pojawia się komunikat, że apki nie ma na dysku. Załączam screen. Widnieje jakby była na dysku, ale  nie da się jej odinstalować, załączam screen. Pobrałem nawet Revo Unistaller. Jak próbuję ją odinstalować, informuje, że się nie da i znajduję takie pozostałości, mam je wszystkie usunąć?  Pomóżcie proszę bo nie wiem jak z tego wyjść. Zainstalować ponownie apki też nie mogę.

• Hej @STAVO97 

Dzięki za Twoje zgłoszenie. 

Usunięcie aplikacji za pomocą wybranego przez Ciebie programu jest dobrym posunięciem. Sam wielokrotnie używałem go w podobnych sytuacjach. Podejrzewam, że dobrym wyjściem będzie usunięcie tych wpisów, jeśli zostały wykryte jako pozostałości. 

Jednocześnie chce też podkreślić, że nie mogę wziąć odpowiedzialności za wykonanie przez Ciebie tego kroku, z racji tego, że jakakolwiek ingerencja w rejestr systemu, może zaburzyć jego integralność i spowodować dodatkowe problemy. Upewnij się, że na wszelki wypadek wykonasz kopię zapasową rejestru, by w razie czego wrócić do niej. 

3 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    9 months ago

Hej @STAVO97 

Dzięki za Twoje zgłoszenie. 

Usunięcie aplikacji za pomocą wybranego przez Ciebie programu jest dobrym posunięciem. Sam wielokrotnie używałem go w podobnych sytuacjach. Podejrzewam, że dobrym wyjściem będzie usunięcie tych wpisów, jeśli zostały wykryte jako pozostałości. 

Jednocześnie chce też podkreślić, że nie mogę wziąć odpowiedzialności za wykonanie przez Ciebie tego kroku, z racji tego, że jakakolwiek ingerencja w rejestr systemu, może zaburzyć jego integralność i spowodować dodatkowe problemy. Upewnij się, że na wszelki wypadek wykonasz kopię zapasową rejestru, by w razie czego wrócić do niej. 

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,291 PostsLatest Activity: 2 days ago