Forum Discussion

KOCHAN004's avatar
KOCHAN004
New Novice
29 days ago
Solved

Odłączenie konta PSN od konta EA

Dzień dobry,

Mam problem z połączniem mojego konta PSN z moim kontem EA nie mogę przez to grać online w gry od ea na PS5 

Wyświetla mi się taki komunikat nigdy nie miałem takiego konta o tym e-mailu na ea.

Byłbym wdzięczny za pomoc

Pozdrawiam

6 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    28 days ago

Hej KOCHAN004​ 

Jeśli Twoje konto EA wyświetla się jako zdezaktywowane (@disabled.ea.com), spróbuj użyć ostatniego adresu e-mail zarejestrowanego na tym koncie, aby zresetować hasło. Kliknij ten odnośnik, aby zresetować hasło EA.

Upewnij się, że przetestowałeś wszystkie swoje adresy e-mail, aby sprawdzić, czy możesz się zalogować. 

W przypadku dalszych problemów skontaktuj się z nami bezpośrednio.

• KOCHAN004's avatar
    KOCHAN004
    New Novice
    28 days ago

To zdezaktywowane konto nie wiem jakiego mialo nawet maila. Chce połączyc inne konto ktore uzywalem od zawsze na origin teraz z kontem psn i nie moge. Jak moge to zdezaktywowane konto zamienic na to aktualne?

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    28 days ago

Przy aktywacji konta, poprzez reset hasła, spróbuj podać każdy adres email, do którego masz dostęp. Jeśli uda Ci się aktywować konto, wówczas możesz edytować jego dane.

• KOCHAN004's avatar
    KOCHAN004
    New Novice
    27 days ago

Tak udało mi sie skontaktować choć próbowałem to zrobić przez 3 dni i teraz czekałem na połączenie na czacie przez 2,5h powinniście uruchomić infolinię telefoniczną aby skrócić czas oczekiwania

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,449 PostsLatest Activity: 8 days ago