Forum Discussion

TZWM_NATOLIN's avatar
TZWM_NATOLIN
Rising Newcomer
1 month ago
Solved

Odłączenie konta wcześniej niż 6 m-cy..

Witam 

Posiadam konto EA od 10 lat. Miałem problem z danymi logowania do Battlefield VI i niepotrzebnie stworzyłem nowe konto i powiązałem je ze steam.. Nie wiedziałem, że utracę wszystkie postępy :/ Teraz mam blokadę do 30-12-2026r. Pisałem na czacie, kilkukrotnie, ale mam wrażenie, że piszę z botem. Tekst jest kopiuj-wklej.. 

Czytałem, że były przypadki w których po napisaniu do pomocy EA,  można było ponownie aktywować możliwość rozłączenia konta.  Proszę o pomoc. 

• Hej TZWM_NATOLIN​ 

Rozumiem, że to frustrująca sytuacja.

Na forum nie mamy możliwości zmiany okresu blokady ani wcześniejszego odłączenia kont EA od platformy. Jeśli otrzymałeś już odpowiedź od pomocy EA, niestety nie mamy możliwości jej zmienić. Pozostaje kontynuować kontakt bezpośrednio z zespołem wsparcia EA Help, ponieważ tylko oni mają dostęp do tego typu zgłoszeń. 

2 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    30 days ago

Hej TZWM_NATOLIN​ 

Rozumiem, że to frustrująca sytuacja.

Na forum nie mamy możliwości zmiany okresu blokady ani wcześniejszego odłączenia kont EA od platformy. Jeśli otrzymałeś już odpowiedź od pomocy EA, niestety nie mamy możliwości jej zmienić. Pozostaje kontynuować kontakt bezpośrednio z zespołem wsparcia EA Help, ponieważ tylko oni mają dostęp do tego typu zgłoszeń. 

Featured Places

Node avatar for EA app Problemy techniczne i błędy

EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 8 hours ago
1,822 Posts